maanantai 4. lokakuuta 2010

Mind is blowing.

Aloin eilen lukemaan The Witches' Biblea. Olen omistanut kyseisen kirjan jo lähes kuusi vuotta mutten siltikään ole saanut sitä vielä luettua. Olen aina siirtänyt sen lukemisen aloittamista sillä kirjahan on englanniksi, ja ajattelin että lukukokemuksesta tulee erittäin hermoja raastava. Eilen sitten Miwian innoittamana (hän oli ostanut erään englanninkielisen kirjan) aloin lukea tuota opusta ja huomasin että kyllähän mun englanninkielentaitoni riittävät vallan mainiosti! Jokunen sana sieltä täältä saattaa toki olla vieras, mutta siihen auttaa sanakirja. Ja hyvin harva sana on ollut tuntematon noiden muutaman ensimmäisen sivun aikana. 
Tästä innostuneena olen alkanut kuolaamaan muutamaa kirjaa joita ei ole suomeksi, tosin nyt en muista kirjojen nimiä. Sitten kunhan saan ne hyppysiini niin kerron niistä varmasti tännekin! 


Huomasin tänään kun siirsin eilisiä kuvia koneelle että tallennustilani on erittäin vähissä. Koneeni on täynnä musiikkia ja kuvia. Poistelin jo aika kasan kuvasia tänään ja sainkin jonkun viisi gigaa lisätilaa, mutta siltikään en voi kaikkia poistaa enkä myöskään tulostaa sillä tarvitsen kuvia lähinnä virtuaalisesti. Siispä tein nerokkaan päätelmän että tarvitsen ulkoisen kovalevyn ja helvetin tilavan sellaisen! En halua edes tietää paljon sellaiset maksavat, toivottavasti eivät kamalasti niin että saisin sellaisen ostettua jo pian... Olen sen verran kova valokuvaaja että kuvia kertyy, ja olen myös sen verran hamsteri että haluan säästää kaiken mahdollisen. Etenkin hyvät muistot, ja niitä kyllä piisaa kuvien muodossa runsain mitoin!


Saa nähdä josko tänään menen käymään Miwialla, hän kun eilen vähän kyseli sensuuntaista. Katsotaan nyt saanko itseni koottua, olen ollut ihan umpiväsynyt koko aamun, väsyttää ihan hitosti enkä tajua miksi! Kaupassakin pitäisi käydä.. Perhana. Miksen voi vaan olla ja möllöttää? Tai no ei se ole kivaa. Tahtoisin jotain törkeän hauskaa tekemistä, niin että unohtaisin ainakin hiuskriisini! 


Tekisi mieli värjätä hiukset kyllä. Suihkussakin pitäisi käydä, joten periaatteessa hiustenvärjäys sattuisi ihan hyvää saumaan... No, saapi nähdä.

3 kommenttia:

Mistress Mystral kirjoitti...

Moih. Ajattelin, että sinua saattaisi kiinnostaa. Olen myymässä huuto.netissä wiccaan liittyvää kirjallisuutta sekä joitain koruja. Seuraavat kirjat ainakin ovat myytävänä:

Silver Ravenwolf - To ride a silver broomstick

Ileana Brev - White Spells

Marjatta Savolainen - Velhomatka

Patricia Crowther - from Stagecraft to Witchcraft

Lois Bourne - Conversations with a witch

Raven Grimassi - Wiccan Magick

Ilmoittele jos sattuvat kiinnostamaan. Niin myyn suoraan sinulle, ei tarvitse alkaa huuto.netin kanssa säätämään :)

Miranda kirjoitti...

Eipä ne ulkoiset kovalevyt enää nykypäivänä kauheesti maksa... Meillä on 600 giganen ja se maksoi muistaakseni jonku 60-80 euroa... On niin kauan jo kun se on ostettu, etten varmasti muista

Seamrog kirjoitti...

Miranda: Huaaahhh sellanen tänne heti! :D Kiitti tiedosta! :)