maanantai 4. lokakuuta 2010

Ruusut.
Elementit: vesi. 
Jumalat: Adonis, Cupido, Eros. 
Jumalattaret: Afrodite, Demeter, Freija, Isis, Venus.

Ruusut symboloivat Beltanena (Vappu, 1.5.) Jumalan ja Jumalattaren rakkautta ja pyhää avioliittoa. Alkemiassa ruusu symboloi mystistä ja jumalallista rakkautta. Ruusu liitetään salailuun ja keijut pitävät siitä kovasti. 

Uskottiin että Vaa'at ja Härät onnistuisivat riiteissä parhaiten ja että paras riittipäivä on 23.5. ja Beltane. 

Ruusuparfyymit kuuluvat perjantaille. 

Ruusu liitetään onneen, rakkauteen, suojeluun ja uuteen alkuun. Syö ruusulla höystettyjä ruokia lisätäksesi tietoisuuttasi toisista todellisuuksista. 

Valkoisista ja keltaisista ruusuista tehty haude parantaa juotuna paranormaaleja, empaattisia ja selvänäkökykyjä. Ruusun voimakas tuoksu voi tuoda enneunia, ja ennen nukkumaanmenoa juotu ruusunnupputee tuo enne- ja selvänäköunia. 

Punaiset ruusut pitävät ukkosen ja magian loitolla. Ruusu on yksi parhaista rakkauskasveista ja se onkin omistettu rakkauden jumaluuksille. Ruusu on rakkauden ja kauneuden symboli. Käytä punaisia ruusuja intohimoon ja aitoon rakkauteen, keltaisia ystävyyteen, uskottomuuteen ja mustasukkaisuuteen ja valkoisia neitsyyteen. Käytä nuppuja nuoreen ja viattomaan rakkauteen, jopa selibaattiin, sääliin ja kuolemaan. Valkoiset puhdistavat ja selvittävät rakkausongelmia. Etenkin vaaleanpunaiset ruusut symboloivat voimallista rakkautta. 

Ruusun tuoksu heikentää miesten halua ja poistaa naisten seksuaalisia ongelmia. Tuoksu poistaa myös ahdistusta, estoja ja stressiä.

Käytä kuivattuja ruusuja menestysvalmisteisiin. 

Ruusu kohottaa henkisesti ja lievittää surua, kateutta, mustasukkaisuutta ja pettymystä. Se lisää rakkautta, ystävyyttä, tasapainoa, kärsivällisyyttä ja tasapainottaa mielialanvaihteluita. 

Nuuski hieman öljyä saadaksesi rohkeutta. Syö muutama kiulukka terveydeksi. Ruusu parantaa. Syö kiulukoita myös kuumeeseen, vilustumiseen, tulehduksiin, ienverenvuotoon ja anemiaan. Terälehtiä pahoinvointii, ummetukseen, ripuliin ja haavoihin. Öljyä hierontaan, tulehduksiin ja turvotuksiin. Aromaterapiassa ruusua käytetään yskään, heinänuhaan, pahoinvointiin, masennukseen, unettomuuteen, impotenssiin, frigiditeettiin, päänsärkyyn, stressiin ja kuukautishäiriöihin. 


Ruusu liitetään myös kauneuteen.

Ei kommentteja: