sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Reikäistä mustaa.

Mun ajatukset pyörii ihan liikaa hiusprojektin kimpussa. Tuntuu että hiukset eivät kasva millään, että ne vaan lyhentyvät ajan myötä, vaikka eivät ne lyhentyneet ole ainakaan kun harjaa ne suoraksi selän puolelle ja oikein kyylää. Tosin eipä mitään kasvuakaan kyllä näy, verrattuna vaikkapa kahden kuukauden takaisiin kuviin. Ehkä olen vain malttamaton. Tällä hetkellä vituttaa ihan suunnattomasti se että menin tyhmänä vaalentamaan hiuksiani silloin keväällä vaikka tiesin etten edes halunnut mitään vaaleita hiuksia. Piti kuitenkin saada kokeilla ja nyt kärsin siitä. 
No, se on ollutta ja mennyttä, tällä mennään. Perkele. 

Sitten mukavampiin asioihin, kuten vaikka siihen että kaksi uutta lukijaa! Tervetuloa! 
Ja päivän vaatetukseen. 


Tunikatoppihässäkkä on GT:stä ja sukkahousut jotkut ihan perus, olen vaan repinyt ne. Nyt kun nämä alkavat kunnolla olla revenneet (valitettavasti kylläkin vain vasemmasta jalasta) niin olen aika onnellinen. Pitäisi ilmeisesti oikeaakin puolta repiä vähän lisää että se ratkeilisi kunnolla. Kuvissa näkyvä vyö on tuunattu laukun hihnoista, sellaisista jotka saa klipsillä kiinni. Keksin tämän kesällä ja on ollut aika kovassa käytössä, en edes muista mistä idea tuli mieleeni. :D Korut ovat vähän mistä sattuu, kuten aina... 

Hiukset alkavat olla aika haalistuneet vaikka viikko sitten värjäsin. Onko siitä tosiaan muka vasta viikko? No mutta, se tarkoittaa siis sitä että täytyy värjäillä lähipäivinä. Värjään tosin vain suoravärillä niin että juurikasvun näkee yhtä hyvin kuin ennenkin, meinaan se on se asia mitä nyt täytyy seurata että tiedän syönkö noita kaiken maailman pillereitä turhaan. Eikä muutenkaan kestovärien puolelta löydy sellaista väriä jolla tahtoisin värjätä, oli se sitten punainen tai mikä tahansa. Ainoa kestoväri mistä oikeasti tykkään on musta, mutta se ei nyt tule kuuloonkaan koska sitä ei saa pois kuin vaalentamalla eikä siihen päälle saa mitään väriä. Ja vaalennus on nyt pitkän aikaa sellainen asia jota välttelen kuin ruttoa.

Ei kommentteja: