perjantai 15. lokakuuta 2010

Wish I could turn the hands of time.

Olen melko varma että mulla on joskus ollut sama otsikko, koska biisi josta lauseen nappasin on niin hyvä, mutta ei sen väliä. :D


Tämän näköisenä kuljeskelin eilen. Mekko on siis itse tehty ja skraka on Cybershopista. 

Tein eilen Miwian avustuksella hyvää ruokaa, itse asiassa sellaista jota en ollut ennen kokeillut. 


Tuossa on makaronia ja kastikkeessa on tofua, ruokakermaa ja sipulia sekä mausteita. Ennen kokemattomaksi kokeiluksi tästä teki sen, että laitoin pari ruokalusikallista normaalirasvaista kookosmaitoa tuonne sekaan. Ja voin sanoa että jos olisin laittanut kookosmaitoa yhtään enemmän, olisi ruoasta tullut liian kookosmaista. :D Höysteenä ruoassa oli herneenversoja sekä mozzarellaa ja tofua. (En suinkaan siis syö juustoja yhtään...)

Kuvailin piirtämisen lomassa yhden vanhan "kollaasin" ja samaten sitten syntyi uusikin työ, jonka esittelen teille ihan juuri. 

Ensin kuitenkin aikoja sitten väsätty kollaasi asioista jotka on kivoja. 


Ja sitten uusi työ, jolla ei sinänsä ole nimeä mutta se nyt joka tapauksessa esittää menninkäistä joka istuu puussa yöllä. 


Lyijykynällä on kiva piirtää ja etenkin värittää sillä väristä tulee tasaisempi kuin jos värittäisi jonkinmoisilla tusseilla. Muutenkin olen todella tyytyväinen tähän piirrokseen, jos nyt pieni itsekehu sallitaan. ;)


Translation: 


Here is my yeasterday's outfit. I made that dress by myself and tie is from Cybershop.


Yesterday I made some good food I haven't made before. There is macaroni and in dressing is tofu, cream and onion and two tablespoons of coconutmilk. If there would've been even a drop more coconutmilk there would've been too much of it. :D 


I photographed one old collage of some things I like. That pencil-drawing I made yesterday. It's name is something like "a gnome in the tree". x) How imaginative is that.. Anyway I have to say that I'm very happy about this work.
I like drawing with pencils 'cause when colouring with them, outcome will be much more smooth than when colouring with markers.

Ei kommentteja: