sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Lainauksia.

"Lumotut maailmat ovat yhä olemassa, koska sisällämme elävä lapsi ei koskaan kuole. Portteja saattaa olla yhä vaikeampi tunnistaa, mutta ne ovat vielä löydettävissä. On puita, jotka puhuvat, ja onkaloita, jotka vievät aliseen maailmaan. Keijut ja haltiat tanssivat ikuisesti luonnossa, sillä ne tulevat aina tanssimaan sydämissämme."
-Ted Andrews

"On tärkeää puhutella niitä puita, joiden kanssa harjoittaa magiaa. Käy usein tervehtimässä niitä. Siinä vaiheessa kun opit pitämään puita ystävinäsi, olet päässyt vahvaan yhteyteen maan ja koko maailmankaikkeuden kanssa."
-Ted Andrews

"Tienristeykset ovat aina olleet paikkoja, joihin yliluonnoliset olennot kokoontuvat ja jotka liittyvät yöhän, kuolemaan ja aliseen, ja jotka ovat Hekaten maaperää."
-Tuntematon

"The blessings of Samen (Kuu) and Bel (Aurinko) be with you!"
-Vanha irlantilainen sanonta

"Älä usko kuulopuheisiin, älä usko perinteisiin vain siksi että ne ovat sukupolvia vanhat, älä usko huhuihin vain siksi että ne ovat levinneet laajalle, älä usko vanhoihin setuihin vain siki että ne on kirjoitettu muistiin, älä usko arvauksiin, älä usko mihinkään vain siksi että se on tullut sinulle tavaksi, älä usko mitään vain siksi että opettajasi tai vanhat ihmiset sanovat niin. Hyväksy asia vasta sitten kun olet tutkinut ja eritellyt sitä, ja huomannut sen olevan järkevä ja hyödyttävän kaikkia. Kun olet hyväksynyt asian, elä sen mukaisesti."
-Gautama Buddha n. 2600 vuotta sitten

"Jos puhut eläimille, ne puhuvat sinulle ja opitte tuntemaan toisenne. Ellet puhu niille, ne eivät puhu sinulle. Ja sitä mitä et tunne, sinä pelkäät. Juuri pelko tuhoaa kokijansa."
-Intiaanipäällikkö Dan George

"Meille ei koskaan anneta toivoa tai unelmaa jostain ilman, että meille annetaan myös mahdollisuus toteuttaa se. Ainut, mikä voi tuhota tämän mahdollisuuden, on periksi antaminen."
-Ted Andrew kirjassaan Elä maagisesti

"Valon voimat ovat apunamme jokainen hetki, jos niin tahdomme. 

-Mistä voin tietää, että olet olemassa vain minua varten?
-Katso tarkasti, niin voit nähdä hiekalla kahdet askeleet. Tässä on sinun elämänpolkusi. Minä olen kulkenut koko ajan sinun vierelläsi. 
-Mutta katso tuossa, kun minulla oli vaikeaa - onkin vain yhdet ainoat askeleet. Missä sinä olit silloin?
-Ne ovat minun askelteni jäljet. Kun voimasi eivät riittäneet, kannoin sinua."
-Anne Hietanen kirjassaan Valonvoimaa

2 kommenttia:

Nimue kirjoitti...

Ihana tuo viimenen! <3 :D

Seamrog kirjoitti...

Nimue: :D