lauantai 13. maaliskuuta 2010

Energiaa auringosta.

On kyllä ollut mahtavan energinen ja viitseliäs olo tänään. En ole kuitenkaan kamalasti mitään puuhannut, mitä nyt hiukan siivoillut ja käynyt kirjastossa ja katsonut leffan. Sekä toki kuvannut asukokonaisuuteni!

 Vaatteet Seppälä. 
Kengät KenkäMarski. 
Korut vähän sieltä sun täältä. 


Oli upeaa kävellä kirjastoon tänään kaikessa rauhassa. Hyvä musiikki iPodissa, aurinkoinen sää, ja kevättakki päällä! Olihan minulla siellä alla paksu villatakki, mutta hyvin tarkeni! Se piristi mieltäni kovasti. Matkamusiikkinani oli Brother Firetribe, osaatteko te sattumoisin kertoa miten helkkarissa jotkut osaavat tehdä niin upeaa musiikkia?
Mielialaani laski kirjastoreissussa ainoastaan kaksi asiaa. Ensinnäkin se, että jouduin laittamaan jalkaani maiharit joidenkin söpöjen pikkukenkien sijaan, ei kauheasti meinaan huvittanut lähteä tuonne lumihankeen kompastelemaan ja liukastelemaan. Toiseksi se, että kirjastossa ei ollut Bram Stokerin Draculaa, ja sitä olin sinne mennyt hakemaan. Lainasin kuitenkin kolme muuta kirjaa, yhden tietokirjan, yhden fantasian ja yhden kauhun. 

Eräänä päivänä napsin kuvia kukkasistamme ja ajattelin nyt laittaa kuvat tänne tuomaan teidänkin mieliinne tuulahduksia tulevasta keväästä. Kyllä se sieltä saapuu kohisten! 


Minä jatkan kahvinjuontia ja fiilistelen iltapäivän aurinkoa joka paistaa jopa sisälle asti.

1 kommentti:

Suski kirjoitti...

Hah

Itsekin kävin tänään kirjastossa ja näin hyllyssä kolme Stokerin Draculaa :D Teki mieli miltein lainata, mutta olen lukenut sen jo melkein kymmenen kertaa..