tiistai 16. maaliskuuta 2010

Kerran baarireissullaan Veijo eksyi kapakkaan jossa oli vain pelkkii miehii.

Aloitetaanpa eilisen asusta.
 

Mekko äidin vanha. 
Polvisukat Seppälä. 
Kengät Dinsko.

Pitkästä aikaa jaksoin laittaa tummat meikit. Uhmasin kökkösäätä ja laitoin korkeakorkoiset kengät jalkaan ja eihän siinä mitään ollut. Kaduilla ei oikeastaan enää ole lunta ja jos on niin on niin hyvin hiekoitettu ettei tuota ongelmia. 

Vierailimme äidin kanssa Itäkeskuksessa ja kuinkas kävikään..


Laukku Gina Tricotista, parikymppiä maksoi. 


Ja sitten pääsemmekin heikkouteeni, eli kenkiin. 


Onks nää nyt sit ne muotibloggarikengät?


Ovat tai sitten eivät, rakastan näitä (Dinskosta ovat). Elämäni ensimmäiset nilkkurit, uskotteko jos sanon? Kaikki aiemmat kenkäni ovat aina olleet joko pitkävartisia tai sitten niissä ei ole ollut vartta ollenkaan. Ennen en voinut sietää sitä miltä nilkkurit näyttävät, mutta nyt olen vähitellen niistä alkanut pitämään kovastikin. Toki se riippuu edelleenkin kengästä ja henkilöstä kellä nilkkurit ovat, mutta yleisesti ottaen minulla ei ole enää mitään nilkkureita vastaan. Eilen nämä pääsivät jo kirjastoreissulle jalkaani ja on muuten tosi hyvät kävellä. Lämpimätkin kun oli kaksi sukkaa välissä. 

Kirjastosta raahasin kotiin seitsemän kirjaa ja vaikka ei olekaan pitkä välimatka niin käsi meinasi kuolla silti kirjojen painosta johtuen. 

Vuokrasin eilen myös elokuvan nimeltä 1408, se perustuu Stephen Kingin kirjoittamaan saman nimiseen novelliin. Elokuva oli ihan hyvä, tosin minua häiritsi hirveästi se että kirjan mukaan ei leffa paljoa mennyt, tai sitten muistan totaalisen väärin, mitä en kyllä usko. Elokuva oli silti ahdistava, minulle jäi kuvottava tunne vähäksi aikaa elokuvan loputtua. Eli siis onnistunut siltä osin. Olihan elokuvassa kyllä taitavat näyttelijänsuoritukset ja niin poispäin, mutta silti siitä puuttui kuitenkin se jokin, eli leffa ei ainakaan suosikkieni joukkoon pääse. 

Kahdeksan kysymystäkin olette jo laittaneet kysymyspostausta varten, kiitos! Taidan tehdä postauksen tänään tai sitten huomenna, eli vielä ehditte laittaa kysymyksiä, ja ainahan saa muulloinkin kysyä jos jokin askarruttaa. :)

Ps. Eilen saapui noin viikko sitten tilaamani elokuva nimeltä Noitavainot. Se saattaapi olla katseluvuorossa tänä iltana!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä voisin vaikka kysyä, että kuinka paljon tatuointeja aiot vielä ottaa? :) Ja mihin? Onko jotain hauskimpia kommentteja, mitä sun tatuoinneista on sanottu? Onko sun lapset, avomies tai vanhemmat niistä mitä mieltä? :)

-eimii

Camilla kirjoitti...

Hei tahon itekkin nähä Noitavainot! Mistä tilasit? Joo ja sitä tulin kertomaan, että onpa hieno laukku, itellä on samanlainen. ;) Hain tosin Tukholmasta, joten maksoin siitä vain lähemmäs 15 euroa.

Suski kirjoitti...

Todella kiva tuo laukku ^^ Tulee aina hirveä shoppailuinto, kun näitä sun ostoksia katselee x.x

Anonyymi kirjoitti...

ootteko menossa oton kanssa naimisiin jossain vaiheessa ? ootteko miettiny että millaset häät pitäisitte tms uskonnon kannalta :)

-a-

Seamrog kirjoitti...

Suski: Kiitoksia. :)