tiistai 9. maaliskuuta 2010

Lyhyestä virsi kaunis.

Haluaisin tosissani toteuttaa kysymyspostauksen. Ja luulisi myös että kun minulla on jo kaksikymmentä lukijaakin, että kysymyksiäkin tulisi ihan kivasti olettaen että kaikki kysyisivät vaikka yhden. Eli jos on mitään kysyttävää, ihan mitä tahansa, niin kysykää! Toivoisin että kysymyksiä tulisi enemmän kuin viisi, niin että niistä voisi saada ihan oman postauksensakin aikaan. <: Siispä kysymään vain!

Palailen kyllä tänne ihan oikeankin postauksen merkeissä, jahka jotakin kertomista keksin. <: Minulla on pari aihetta takataskussa, pitää vaan repiä motivaatio niihin, ne kun ovat vähän syvällisempiä kuin nämä perus vaatehömpät. 

7 kommenttia:

Bermudan Jenni kirjoitti...

helou!
no mua kiinnostaisi tuo wiccalaisuus, miten löysitsen ja voisitko kertoa siitä ja esim. rituaaleista ym?

lämpimiä kevätpäiviä teille!

Seamrog kirjoitti...

Kiitos kysymyksestä! <:

Anonyymi kirjoitti...

miten aloitte seurustelemaan oton kanssa ? :)

Anonyymi kirjoitti...

Minua kiinnostaisi myös tuo wiccalaisuus, mikä siinä sua erityisesti miellyttää ja miten se näkyy sun/teidän arkipäivässä? Ja jos saa kysyä vielä toisen, niin mitä haluaisit tehdä työksesi tai elämäntehtäväksesi jos saisit vapaasti valita? :)

Ofelia kirjoitti...

Minkäikäisiä sisaruksesi ovat ja mitä he tekevät (siis koulussa vai mitä)? Entä mikä on haaveammattisi? Onko sinulla päivittäisiä wicca-rutiineja vai vain juhla-aikoina jotain?

Seamrog kirjoitti...

Kiitos kysymyksistä!

Anonyymi kirjoitti...

Hmm.. Mitäs sitä keksis.. :) Kysymyksiä kyllä sulle olis vaikka millä mitalla! :D

Mitä koulua olet käynyt? Jouduitko lopettamaan kesken kun tulit nuorena raskaaksi? Mitä vanhempasi sanoivat ja miten reagoivat kun kerroit heille odottavasi Jania? Asuitteko sillon jo Oton kanssa yhdessä?

Ja mua kiinnostaa myös mihin ammattiin/kouluun haluaisit mennä, ja koska ajattelit mennä. :)
Siinä muutama. :)

-eimii