torstai 11. maaliskuuta 2010

Kyllä tämä tästä.

Eilen kävin ostamassa hiusvärin. Jonkin muun kuin mustan. Mikä se on, en paljasta vielä - näette jahka saan aikaiseksi värjätä tämän kuontalon. 

Kuitenkin olin liikenteessä tämän näköisenä.  Kaikki kuvissa yllä olevat vaatteet ovat Seppälästä, paitsi kengät ovat Dinskosta. 


Ostin eilen myöskin hiuslakan sillä edellinen vetelee jo ihan viimeisiään ja hiusteni kanssa en tule toimeen ilman kunnon lakkaa. 

Kävin Anttilassa vilkaisemassa olisiko mitään kivoja leffoja alennuksessa, ja olihan siellä! Pan's Labyrinth lähti mukaan kahdeksalla eurolla ja Parfyymi neljällä. Ei ollenkaan paha, kaksitoista euroa kahdesta upeasta elokuvasta, sopii minulle paremmin kuin hyvin! Näin siellä myös Noitavainot-leffan kolmella egellä, ja olin juuri pari päivää sitten tilannut sen kympillä netistä. Ehkä hiukkasen vatuttaa, mutta eipä sille enää mitään mahda. 

Kerroin teille joskus kauan sitten että tilasin myöskin vihreät piilolinssit, ja tässäpä niistäkin hiukan kuvamateriaalia.


En oikein tiedä kummat ovat kivemmat, vihreät vai violetit, mutta minulla on nyt onneksi molemmat joten voin vaihdella aina mieleni mukaan. Ystäväni sanoi että silmäni ovat pelottavat näillä linsseillä, miksen minä huomaa sitä pelottavaa efektiä? :D


Kävin kaupunkireissun jälkeen myös lähikaupassani ja satuin bongaamaan hyllyltä Smart Black -tupakkia. Olihan sitä pakko ostaa kokeilumielessä ja kun avasin askin, sain melkein hepulin.Ihan tosi, HARMAITA filttereitä!? :D Hauskan näköistä kyllä, ja eilen kaverini sanoi että nämä kyllä sopisivat värinsä puolesta synkkään olemukseeni mutta ehei... En kyllä aio näitä alkaa vakituisesti polttamaan. Ei kykene. Noissa on hemmetisti hiilimonoksidia ja häkää, paljon enemmän kuin niissä mitä normaalisti poltan. 

Eilisen illan vietin lähinnä kirjaa lueskellen ja kahvia juoden. Tänään en tiedä yhtään illasta, mutta päivästä sen verran että jos ei terveysasemalla saa hoidettua erästä Tarun näytettä niin sitten pitäisi raahautua Lastenklinikalle asti. En kyllä voi ottaa Tarua mukaan, sillä hän oli köhässä vielä pari päivää sitten ja nyt on menossa ohi, en halua viedä Tarua ihan vielä tuonne kylmään ettei köhä tule takaisin. Taidan soittaa sairaalalle ja ilmoittaa että näytteenotto viivästyy hieman, valitettavasti kyllä mutta tuskin se nyt on niin parista päivästä kiinni. Jos menemme sinne sitten heti maanantaina niin eipä sillä varmaankaan kovasti väliä ole mennäänkö perjantaina vai vasta sitten alkuviikosta.  
Apteekkiinkin on tänään asiaa, samaten pitäisi kirjastossa käydä palauttamassa yksi kirja ja hakemassa toinen jos se suinkin sattuu olemaan siellä eikä lainassa. Minulla on pienimuotoinen vampyyrikausi menossa, niin että haluan lukea uudestaan Draculan.

3 kommenttia:

Suski kirjoitti...

Miksi tuollaista tupakkaa ei myyty silloin, kun minä vielä poltin :.D Kerrassaan tyylikästä

Miranda kirjoitti...

Smartilla tuntuu olevan aina välillä noita ihme tempauksia... Muistan kun jokunen vuosi sitten oli sitä keltaista smartia... Anista taisi olla maultaan :) Se oli kyllä oikeasti hyvää :P

Caroline kirjoitti...

Onks siul jotain keinoja, että kuinka laittaa piilarit silmiin? Mä en millään saa niitä pysymään silmissä...

Ps. Noi vihreet simmut on just coolit!

www.carol-line.vuodatus.net