maanantai 22. maaliskuuta 2010

Rentoa meininkiä.

Korut sieltä sun täältä. 
Paita, sukkikset ja polvisukat Seppälä. 
Hame H&M. 
Tennarit Andiamo.

Rennolla ja käytännöllisellä linjalla mentiin. Oli meinaan Tarun sairaalakeikka. Kiertelin ainakin vartin etsien autopaikkaa, ja kun sellainen viimein löytyi, se oli hemmetinmoisessa lumipenkassa. Parkkeerasin siihen mutta sain hiukan pelätä että lähteekö se siitä enää, mutta lähti se sentään. 

Jani on tänään ilmeisesti menossa äidilleni kyläilemään. Ihan kiva sinällään, josko katsastaisi jonkun leffan vaikka illalla. Voisin myös olla luova jos suinkin jaksan. Vähän on veto pois kun pitää pelätä joutuuko Taru ehkä huomenna taas sairaalaan osastolle, toivotaan että ei... Yritän kuitenkin pitää mielialan mahdollisimman korkealla, ja voi olla että se tästä kunhan Jani menee äidille, en ole fyysisestikään tällä hetkellä ihan parhaimmillani. Kädet ovat ihan voimattomat kun raahasin yli kymmentä kiloa kamaa (mukaan lukien siis Taru) ympäri sairaalaa. 
Mieltä kyllä piristää jonkin verran tuo ihana auringonpaiste joka lämmittää jo niin paljon että autossa tuli ihan kuuma kun oli ulkovaatteet päällä. Kyllä se kevät sieltä tulee pian! Tai ainakin parempi olisi. 

Tahtoisin uuden mekon tai hameen, pitää nyt vilkaista kangasvarastot läpi olisiko siellä sopivaa materiaalia, jos vaikka sattuisi ompelukärpänen puremaan.

Ei kommentteja: