sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Pam pam Paulin taikakaulin.

Se että nauran tuolle otsikolle katketakseni kertonee varmaan jotakin mielenterveydestäni. Kyseessähän on siis eräs Marja Tyrnin repliikeistä. 

Asiaan.

Eilen illalla katsoin Parfyymin ja täytyy kyllä sanoa että se, kuten Pan's Labyrinthkin, oli parempi kuin muistin. Leffanaposteluna minulla oli omena, ja juomisena kahvi. Karkin virkaa toimitti pähkinälikööri. 


Tuo on taivaallista. Se on sen verran makeaa että sitä ei tule ylettömästi juotua, mutta kuitenkin sen verran ei-makeaa että sitä pystyy kuitenkin siemaisemaan irvistämättä. Minulla kesti tuon pienen snapsilasillisen juominen yli tunnin, enkä juonutkaan kuin vain sen yhden lasillisen. Mutta ai että oli hyvää pitkästä aikaa, voisin tänään illalla asettautua taas kerran television eteen katsomaan hyvää leffaa ja nautiskelemaan likööristä ja vastakeitetystä kahvista... 

Sukkahousut Seppälä. 
Kengät KenkäMarski. 
Mekko on äitini vanha, minulla tämä on ollut jo yli viisi vuotta yöpaitana. Tänään tajusin että tämä käy paljon paremmin päivä- kuin yövaatteesta, joten pukeuduin tähän. Olen pitkään mietiskellyt että pitäisi ostaa musta pitkähelmainen mekko, mutta eipä tarvitse enää ellen sitten halua sellaista jossa on leveä helma. 

Kävimme koko perheen voimin kävelyllä. Kävelimme läheiseen leikkipuistoon ja takaisin. Varsinainen haaste se olikin. Puistossa oli keinut, ja niille päästäkseen piti kävellä parikymmentä metriä hervottoman luminietoksen päällä. Astuin lumelle ja riemuitsin kun se kesti minua. Otto astui lumelle Taru sylissään ja totesi että kestää se häntäkin, ja saman tien hän huomasi olevansa selällään lumihangessa. Minä otin rauhallisia askeleita ja kun oli selvittänyt noin puolet tästä vallattomasta haasteesta, vasen jalkani upposi polvea myöten lumeen. Voinette arvata miten kivaa oli kun oli maihari täynnä lunta... Tämän jälkeen takaisinmenomatkalla onnistuin jollain konstilla upottamaan molemmat jalkani samanaikaisesti hankeen, hyvä minä!
Kävimme samalla reissulla myös kaupassa ja jessus että sai olla kyllä viimeinen kerta vähään aikaan. Viisikymmentä euroa ruokakauppaan, tajutonta! Tosin ostimme kyllä vähän herkkujakin, ja nehän ne tuossa lähinnä maksoivatkin. 

Tänään valmistin elämäni ensimmäistä kertaa tofua. Heitin pannulle ja maustoin ja söin perunamuusin kanssa, oli muuten hyvää! Suosittelen. 

Sain eilen erään tuunausidean, mutta siitä lisää siinä vaiheessa kun ehdin toteuttaa!

Vielä loppukommenttina, että olen aivan totaalisen kyllästynyt nykyisiin hiuksiini. Nyt on lopullisesti mitta täynnä. Siispä aloitan hiusten operoinnin mitä pikimmin (eli voi hyvin mennä jopa kuukausi, ottaen huomioon asiaan vaikuttavat olosuhteet).

4 kommenttia:

Suski kirjoitti...

Ja mä salaa ajattelen, että oispa mullaki tollanen tukka :)

Seamrog kirjoitti...

Kiitos! :)

Ofelia kirjoitti...

Oli tosi kiva lukea se postaus missä vastasit lukijoiden kysymyksiin! (En mitenkään hidas hämäläinen ole mutta...) Mietin vaan että juotko kahvisi mustana? Monta kuppia sitä päivässä meneekään? Mitä tekisit jos et vaikka viikkoon saisi MISTÄÄN kahvia? Mulle kahvinjuonti on mysteeri, kun itse en pysty kuin kuppiin per päivä ehkä kerran kuussa ja siitäkin menee maha sekaisin, oksettaa, uni lähtee jne.

Jotain muutakin piti sanoa aiemmista jutuista mutta väsynyt pää ei muista! =)

Seamrog kirjoitti...

Ofelia: Kiva että tykkäsit! :) Musta oli tosi kiva vastata niihin kysymyksii, ja vastaan kyllä näihinkin!