torstai 18. maaliskuuta 2010

Leikitään että tässä on joku tosi taiteellinen otsikko.

Enpä sitten värjännytkään hiuksia eilen kun siinä tuli vähän kaikkea säätöä. Kaveri tuli iltapäivällä meille ja sitten illalla Oton isä tuli tuomaan vaatekaapin lastenhuoneeseen, joten siinä ja kahvittelussa menikin sitten loppujen lopuksi niin pitkään että ei tullut värjäyksestä mitään enkä myöskään ehtinyt katsomaan Noitavainoja. Kyllä se harmittaa! Olen nyt ainakin viikon, eli siitä asti kun tilasin leffan, odottanut että pääsen sen katsomaan, mutta eilen en viitsinyt enää alkaa sitä katsomaan kun kello näytti jo yhdeksää kun Oton isä lähti ja leffalla on pituutta kolme tuntia. 

Tänään on tiedossa Tarun näytteen kanssa sähläystä ja ilmeisesti kaupunkireissu äidin kanssa. Toivotaan että kaupungilla ei eteeni pomppaa mitään mikä himottaa liikaa, pitää vähän nyt ottaa iisimmin tuon shoppailun kanssa, sillä kuten olette nähneet niin olen ollut taas vähän vauhdissa viime aikoina. Pientä paussia siis tähän väliin.

Oli aivan ihanaa eilen kävellä sairaalalle hakemaan niitä näytepurkkeja, sillä vaikka oli pari astetta pakkasta niin aurinko lämmitti kuitenkin niin paljon ettei todellakaan ollut kylmä ja tarkeni ihan kepeästi ilman hanskoja ja hattua! Sulais nyt vaan nuo lumet tuolta niin pääsisi käyttämään jo vaikka ihan avokkaita... 

En tämän enempää keksi tähän hätään, mutta sen sanon että kysymyksiinne on tulossa vastausta piakkoin ja että toivon mukaan tänään näkisin vihdoinkin sen leffan!

Ei kommentteja: