tiistai 2. maaliskuuta 2010

Mörrimöykky römysi pahantuulisena kolostaan.

Eli sängystä lämpimän peiton alta. Se mörrimöykky syötti ihan ensiksi pikku-mörrimöykyn ja otti sitten itselleen kahvia. Ja tuli sitten istumaan koneelle, ja piristyi hieman sen johdosta.

Hömppäasuäänestys on päättynyt ja jaetulle ykkössijalle pääsivät 


vihreä ja 


violetti, molemmat kuudella äänellä!
Mielestäni paras asu oli ehdottomasti vihreä, joten ihan mukavasti tekin olitte äänestäneet ja nyt voisi olla aika kuulla teidän mielipiteitänne! Jos suinkin tahdotte, niin laittakaa ihmeessä tämän merkinnän kommenttilootaan vastaus siitä mitä asua olitte äänestäneet ja miksi. Kiinnostaisi kuulla mielipiteitänne. :)

Loput asut jakautuivat sitten seuraavin pistein: punainen 3 pistettä; oranssi, sininen ja vaaleanpunainen 2 pistettä; valkoinen ja keltainen 1 piste. Vihreä ja violetti ottivat siis oikeastaan murskavoiton! 

Samaten nyt kun on pari uutta lukijaakin ilmestynyt sen jälkeen kun olen viimeksi tätäkin kysynyt/toitottanut, niin sanon nyt taas kerran: olisi todella kivaa jos teillä olisi vielä jotakin juttuehdotuksia! Tässä saattaa ehkä tulla nyt hiljaisempi kausi sen suhteen että en välttämättä tee mitään sen kummempaa mistä olisi kerrottavaa, joten kaipailisin ideoita. :) Samaten jos teille ilmaantuu mitään kysymyksiä niin kysykää ihmeessä, voin sitten katsoa tulisiko kysymyksiä tarpeeksi vaikkapa erillistä kysymyspostausta varten, sellainen olisi hauska tehdä mutta siihen tarvitsisin apuanne! Eli mitä tahansa mieleen juolahtaakaan, niin sanokaa toki!

Tälle päivälle minulla ei ole minkäännäköisiä suunnitelmia paitsi ehkä kaupassakäynti ellei Otto käy samalla kun tulee koulusta. Siispä siivoamista taitaa olla taas vaihteeksi tiedossa, mutta se tuleekin jo ihan tarpeeseen. Samaten minua ei haittaa pestä pyykkiä, se on hauskaa puuhaa.  

3 kommenttia:

Ofelia kirjoitti...

Jee, vihreä voitti! Violettikin on upea mut muistaakseni äänestin vihreän ohella punaista. Tuo vihreä on vaan silti niin hieno keiju. =)

Juttutoiveita mun on pitänyt jo pyytämättäkin sanoa mut en oo muistanut! Niitä noitajuttuja lisääääää. Ja mielipiteitä/näkemyksiä uskomuksista, kokemuksia erilaisista (yli)luonnollisista ilmiöistä jne. Ofelia kiittää. =)

Seamrog kirjoitti...

Ofelia: Joo, mä kirjoittelen noitahommia ja semmoisia aina kun niitä mieleen juolahtaa. Ja jos sua kiinnostaa lukea noita minun kokemiani yliluonnollisuuksia niin http://liikaakahvia.blogspot.com/2009/10/kummituksia-ja-kirjoja.html - linkki. :) Ja lisää tulee jahka osuu eteen hyvä aihe!
Kiitos ehdotuksesta!

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys! Hömppäasu-voittaja olikin järkkis-puku. Väri ja tyyli sopivat yhteen.