maanantai 22. maaliskuuta 2010

Kysyttyä.

No niin, nyt vastailen sitten kysymiinne kysymyksiin! Katsotaan kerkeänkö vastata kaikkii, kysymyksiä tuli meinaan aika monta. Mutta se on vain hyvä. 


Missä olitte Oton kanssa ensitreffeillä ja millaiset ne olivat?
Vastaus: Olimme leffassa ja meillä. Siis äidilläni, asuinhan silloin kotona. Käytiin katsomassa Painajainen perheessä ja muistan olleeni todella nolona kun leffassa tuli joku seksikohtaus tai vastaava. Samaten me molemmat pidimme käsiämme välissämme olevalla käsinojalla, mutta kumpikaan ei uskaltanut ottaa toista kädestä. Leffan jälkeen menimme meille ja söimme leipää ja muistaakseni katsoimme vielä jonkun leffan. Musitan että Otto pyysi minut syliinsä istumaan ja menin. Jossain vaiheessa menimme myös ulos. Sain myöskin ensisuudelmani kyseisillä treffeillä. ;D Se homma oli kuin suoraan jostain elokuvasta. Olimme eräässä leikkipuistossa hengaamassa ja seisoskelimme katulampun loisteessa. Lunta satoi hiljalleen ja oli hämärää. Kumpikaan ei puhunut. Sitten Otto tuli lähelleni, laittoi hiukseni korvani taakse ja suuteli minua. Olin ihan paniikissa sillä en mielestäni osannut suudella ja jälkeenpäin leukani oli ihan märkä. >:] Olipa herkkää. Tosin nyt tuota muistelee vain lämmöllä ja lievällä huvittuneisuudella. 


Juotko kahvisi mustana?
Vastaus: En. Laitan punaista maitoa, ei sokeria. 


Monta kuppia kahvia juot päivässä?
Vastaus: En nyt kuppimäärää ole laskenut, mutta ihan vähintään menee litra kahvia päivittäin. 


Mitä tekisit jos et viikkoon saisi MISTÄÄN kahvia?
Vastaus: Kärsisin helvetinmoisesta päänsärystä ja olisin erittäin vihainen koko ajan. 


Meinaatko opettaa lapsillesi wiccalaisuuden?
Vastaus: En varsinaisesti. Lapset tulevat näkemään minun maailmankatsomukseni, onhan se osa jokapäiväistä elämää, mutta kasvaessaan lapset saavat edustaa sitä uskontoa mikä heistä tuntuu hyvältä. 


Onko vanhemmillasi jokin erityinen uskonto?
Vastaus: Molemmat vanhempani kuuluvat kyllä kirkkoon. Isäni uskonelämästä en ole oikein perillä, mutta äitini taitaa olla agnostikko. 


Miten vanhempasi suhtautuvat wiccalaisuuteesi?
Vastaus: Isäni ei taida tietää edes ja äitini suhtautuu oikein hyvin. Hän on oikein kiinnostunut asiasta ja kyselee siitä kaikenlaista. 


Tupakoitko raskausaikoina?
Vastaus: Enpä juuri. 


Kuinka paljon tatuointeja aiot vielä ottaa?
Vastaus: Paljon!


Onko jotain hauskimpia kommentteja mitä tatuoinneistasi on sanottu?
Vastaus: No sellaista kritiikkiä ainakin että olen huono äiti koska harrastan kehonmuokkausta ja kaikkea muuta yhtä alentuvaa.


Ovatko lapsesi, avomiehesi tai vanhempasi mitä mieltä tatuoinneistasi?
Vastaus: Lapset tykkäävät hipelöidä kuviani ja Janin kanssa jutellaan välillä niistä. Otto on sitä mieltä että jos otan vielä vähän lisää niin niitä on liikaa, ja äitini ja isäni ovat samoilla linjoilla.


Miten vuodenajat vaikuttavat sinuun?
Vastaus: Yleensä energisoivasti kun löydän kustakin vuodenajasta hyvät puolensa. Joskus toki masentavat, kuten esimerkiksi nyt kun on hitosti lunta vaikka on jo maaliskuus, tai esimerkiksi jos jouluna ei ole lunta, tai kesäisin jos sataa vaan koko ajan. 


Mikä vuodenaika on eniten sydäntäsi lähellä?
Vastaus: Kevät ja kesä. Silloin olen eniten täynnä energiaa, tunnen herääväni uudelleen eloon, kuten luontokin. Syksyssä ja talvessakin on kyllä hyvät puolensa.


Näetkö kasvien auran?
Vastaus: En, mutta tunnen niiden energiat ja aistin ja näen puiden ja kasvien henget. 


Millainen on suhteesi luontoon? 
Vastaus: Kunnioitan ja rakastan sitä, ja pyrin suojelemaan sitä niin paljon kuin mahdollista. Tykkään viettää aikaa luonnossa ja valokuvata sitä sekä jutella kasvien ja puiden kanssa. 


Oletteko menossa Oton kanssa naimisiin jossain vaiheessa?
Vastaus: Emme ainakaan lähiaikoina. Emme ole edes puhuneet asiasta pitkiin aikoihin. 


Oletteko miettineet millaiset häät pitäisitte esimerkiksi uskon kannalta?
Vastaus: Emme pahemmin olen sitäkään pohtineet, mutta minä haluaisin pakanalliset häät. Jos se ei ole mahdollista niin maistraatissa sitten vaikka, mutta kirkkohäitä en suostu pitämään. Ahdistaa jo pelkkä ajatuskin. 


Jaksoinpan loppuun asti kerralla! :) Kiitos kysymyksistänne, oli taaskin todella mukavaa vastata!

4 kommenttia:

Ofelia kirjoitti...

Ihan ekaks täytyy sanoa et hienot ne sun uudet hiukset! =)

Oli kivaa taas lukea näitä vastauksiakin. Ne sun sienitatuoinnit on muuten huikean hienot!

Mua huvittaa, kun oot niin NUORI, mut oot jo kerennyt seurustella VIIS vuotta! Mä oon 33 ja seurustellut 7v, sitä ennen en ollenkaan... *vähän nolo*

Voittehan te mennä maistraatissa naimisiin, jos joskus haluatte paperilla virallistaa suhteen ja pitää sit pakanapippalot joskus päälle! Meillä oli ne muslimihäät himassa pari vuotta sitten, oli ihan mukavaa (vaikka siis mä en ole muslimi enkä hirveen kiinnostunut siitä uskontopuolesta ollut), ja jos joskus jaksaa, sit mennään maistraattiin ja myöhemmin haluaisin vielä omat "pakanahäät". Saa paljon häälahjoja kun menee naimisiin eri tavoin parin vuoden välein?! =D

Seamrog kirjoitti...

Ofelia: Kiitos! :D Ja juu, pitää nyt vähän katsella ja mietiskellä tuota naimisiinmenojuttua, en oikein tiedä, olen sen verran kuitenkin sitoutumiskammoinen että naimisiinmeno hiukan hirvittää... Mutta katsoo nyt. :)

Rouva Lypsy kirjoitti...

Olen aina ollut sitä mieltä, että olet harvinaisen järkevä nuori nainen ikäiseksesi. Ja nämä vastaukset vieläpä tukevat sitä.

Moni ikäisesi voisi mennä peilin eteen ja miettiä maailmankuvaansa ja asennetta elämään ja muuhunkin.

Seamrog kirjoitti...

Rouva Lypsy: Kiitos! <: