maanantai 8. maaliskuuta 2010

Että sellainen päivä.

Aamu alkoi Janin juhlistamisella. Poju sai kakkua ja lahjapaketin, jonka sisältä paljastui ihmissusi-lelu. Taisi olla aikalailla mieleen, tosin ihmissudella oli vielä aamulla ehjä kirves, joka tähän mennessä on jo kahdessa osassa...

 Siinä nelivuotias kakkunsa kanssa! 

Päivä jatkui sitten suht rauhaisissa merkeissä, minä lähinnä koomasin, luin ja pesin pyykkiä ja välillä pompin koneella vakoilemassa onko tänne tullut kommentteja. 

Iltapäivällä isäni tuli tuomaan Janille lahjan ja samalla kaikkea muuta pientä sälää. Osaa tavaroista en ole tutkinut, ne taitavat olla lapsille, mutta en voinut uskoa silmiäni kun huomasin toisessa muovikassissa kaksi juttua MINULLE! Ne ovat ihan TÄYDELLISIÄ!


Kiroileva Siili 2 ja musta viittamainen villatakki! 

Näköjään kuvaan on päässyt myös Sonatan hemmot, jos olette tarkkasilmäisiä niin näette jätkien kurkkaavan villatakin olan ylitse. 

Aivan täydellinen vaatekappale. Todella pitkä, siinä on huppu ja reiät käsille, ja edessä nauhat jotta sen saa kiinni. Kaiken kaikkiaan siis minun silmääni viitta jossa on käsille reiät! Aivan mahtavaa!


Täydellinen. Tulisi jo kunnolla kevät, pääsisin käyttämään tuota ihan ulkonakin, päällysvaatteena! Käsien reiät on nimittäin tehty siten että olkapäät ja osa käsivarsista ovat kunnolla neuleen alla, niin että se lämmittääkin. Tuohon alle ei tarvitsisi lämpimillä säillä paljon muuta edes. Kuvaan teille tämän komeuden joku kaunis päivä ylläni. 
Alunperin tämä on Benettonin. On siis varmaan ollut uutena suhteellisen hintava!

Kihistyäni hetken näiden ihanien uutuuksieni parissa, sain aikaiseksi meikata ja pukeutua. 

 Neuletakki Only. 
Toppi H&M. 
Hame itsetehty. 
Sukkahousut Seppälä. 

Hameen olen itse ommellut käsin, sillä ompelukone ei suostunut ompelemaan tuollaista kangasta. Sain huomata että hame on ratkennut molemmista sivuista, joten joudun joku kaunis päivä tarttumaan neulanvarteen ja vahvistamaan ompeleet. Eipä se tosin mikään kovin iso homma tule olemaan. 

Sain Otolta muuten neljä ruusua naistenpäivän kunniaksi. 

Ja takaisin asiaan. Äitini, pikkusiskoni ja Janin kummitäti tulivat käymään viiden kieppeillä. Pois menevistä vaatteistani äitini ja siskoni ostivat yhteensä kaksi paitaa ja kengät, ja tienasin kymmenen euroa (mielestäni oli liikaa, ja sanoinkin sen, mutta asiakas nyt väen väkisin halusi päättää hinnan). 
Äitini ja siskoni lähtivät aika pian tulonsa jälkeen ja Janin kummi, joka on pitkäaikainen ystäväni, jäi meille vielä hetkeksi juttelemaan ja kahvittelemaan. Hänellä on kohta syntymäpäivä, ja suunnittelimme pitävämme kahdenkeskiset pileet jossa juhlistamme minun synttäreitäni jotka jo menivät, ja hänen synttäreitään. Niistä tulee siis yhteenlaskettuna 41-vuotissynttärit! Hui helkkari. Katsotaan milloin pileet toteutuvat, ainakin suunnitelmat olivat sen verran lupaavat että en millään malttaisi odottaa! 

Taru on jo unten mailla ja Janinkin pistämme kohta petiin, sitten vietämme iltaa Oton kanssa kuunnellen Harry Potter -musiikkia ja pelaten Harry Potter ja Viisasten Kivi -lautapeliä. Ihme että Otto haluaa kanssani pelata sitä, minä kun hakkaan siinä pelissä kaikki ihan 6-0. En voi käsittää miten kaikki pikkujututkin jäävät mieleeni, jos aihe on kiinnostava. Mutta sen voin sanoa että minä olen Harry Potter -fani henkeen ja vereen, olkoonkin että saatan olla jo hieman iäkäs siihen. Mutta tosifanius kestää läpi elämän, minä aloitin jo noin kymmenvuotiaana.

Ps. Iltapäivällä minulla oli tylsää ja tässä teille todiste(ita) siitä.

1 kommentti:

Suski kirjoitti...

Onnea vain pojalle täältäkin, näyttää aika tyytyväiseltä tuossa kuvassa :>

Ja tuohon hameen ompeluun viitaten, kun ompelee pvc:tä /tekonahkaa tms, voi tunkea paininjalan väliin kaavapaperia ja sitten ompelun jälkeen repiä sen pois niin luistaapi paremmin. Koneisiin myös myydän teflon paininjalkoja, jotka on tarkoitettu em. materiaaleille.