lauantai 13. maaliskuuta 2010

Ime parsaa!

Ai että, osan eilisillasta kulutin katsellen Putouksen kohtauksia Youtubesta. Sain taas nauraa naama vääränä ja vatsa kipeänä, ei voi olla niin mainioita hahmoja! Minuun eniten vetosivat Marja Tyrni ja Jone Riksusta, ja hyvänä kolmosena tuli Kete Rahkonen. Aijai... Tälle pätkälle nauroin varmaan eniten eilen:





Aivan mahtavaa... Etenkin seuraava kohta: 


Juontaja: Sopiiko että sanon Jouni?
Jone: Sopiiko että sanon Kalevi?


En voi tietää mitä hauskaa tuossa on, mutta ne äänensävyt ja eleet... Jumankauta olen nauranut tuolle pitkään. :D


Eilen käväisin Hairstoressa kuten taisin mainitakin, ja sieltä lähti mukaan eräs shampoo. Katsotaan koska olisi aikaa hiusten värjäilylle, alan kohta jo olla malttamaton. Sääli että yksin ei saa kovinkaan hyvin värjättyä hiuksia tarkasti, pitää aina pyytää Otto apuun. Toivottavasti mahdollisimman pian nyt kuitenkin saisimme jotain aikaan ja toivottavasti pääsenkin tavoitteeseeni!


Kiertelimme äitini kanssa muuallakin kaupungilla, ja Bijou Brigittestä tarttui mukaan kolme sormusta. En vain pystynyt vastustamaan yhtäkään näistä. 






Etenkin tuo pöllö, ah ja voi. <3 Hinnat näillä meni seuraavasti, vasemmalta oikealle: 5,95€, 8,95€ ja 3,95€. Mainittakoon nyt vielä että menin etsimään sormusta jossa olisi ollut violettia, mutta eipä sieltä oikein löytynyt sopivaa ehdokasta. Kauniita ne kaikki olivat, mutta ne olivat joko sen muotoisia etten pitänyt tai sitten liian koreita. Kaipasin jotain suht yksinkertaista, mutten löytänyt.




Anttilasta hiusvärien lisäksi mukaani tarttui elokuva nimeltä Shrooms. Se on K-18 ja muistan lukeneeni syksyllä jostakin blogista että se oli kuulemma hyvä, pitänee katsastaa. En olisi sitä muuten ostanut kun en tiedä millainen se on mutta kun neljällä eurolla lähti niin mikäs siinä. 


Kävimme kaiken muun ohella myös ruokakaupassa ja Alkossa. Kaupasta ostin elämäni ensimmäistä kertaa tofua, maustamatonta sellaista. Olen kyllä tofua syönyt ja se on hyvää, mutta en ole ikinä kokannut sitä itse. Nyt onkin sitten hyvä hetki kokeilla! Minä kun en enää oikein siedä lihaa paitsi ani harvoin, niin pitää alkaa katselemaan korvikkeita lihalle.
Alkosta minun oli ihan pakko ostaa viskiä. En ole ikinä kunnolla maistanut viskiä niin että oli jo korkea aika. Ostin siis... 






...Jack Danielsia! Pullo on jo korkattu, illalla kaveri tuli meille katsomaan Brokeback Mountainin ja otimme pienet hömpsyt samalla. Aluksi viskin haju tyrmäsi melkein meidät molemmat, mutta kun sitä oli nuuhkinut ja maistellut niin johan alkoi olla aika hyvää! Minä kun olen sellainen nautiskelija alkoholin suhteen, niin tämä pullo tulee kestämään minulla ikuisuuden. Sitä paitsi tuo on niin vahvaakin, ettei sitä edes voi ottaa kerralla paljoa ellei halua laota heti alkuunsa. 


Eilinen kirjastoreissuni meni päin persausta. Viiden maissa olimme lähdössä äitini kanssa käymään siellä, minä olisin palauttanut pari kirjaa ja ottanut jotain uutta tilalle, mutta sitten tuli mutka matkaan niin että pääsimme kirjastolle vasta hieman kuuden jälkeen ja se perhana oli silloin jo kiinni! No, palautusluukusta sujautin sitten vain kirjani ja tänään sitten uusi yritys sen lainaamisen suhteen. Kirjasto on tänään neljään asti auki, ja minun täytyy joka tapauksessa käydä kaupassa niin että samallahan sitä sinne kirjastoon hipsii. 

Eilisistä vaatteista ei ole kuvaa sillä oli sen verran kiire ja sitten laiskotti, mutta pärstäkuvan nappasin illalla tylsyyksissäni.


 Ai että ku oon söpö.

Ja tässä teille vielä eräs pätkä Putouksesta, enjoy!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

jos ensikokemus on viskiin, niin tuo nyt on huonoin mahdollinen siihen, tuossa ei oo mitään hyvää paitsi se maine, eli yli hypetetty tuote, alkossa on halvempia ja parempiakin :D

Seamrog kirjoitti...

Voihan se olla että tulee joskus muitakin maisteltua, mutta on tuo sitten kuinka hypetetty tuote tahansa niin hyvää se oli silti.

Heli kirjoitti...

Ihania nää sun postaukset :) Ja itteenikin nauratti just tuo kohta Putouksesta...

Mirkku kirjoitti...

Jep, Seamrogin kanssa samaa mieltä. JDT- viski on hyvää.

Seamrog kirjoitti...

Heli: Kiitos! :)

Mirkku: Niinhän se on. <:

Anonyymi kirjoitti...

Putous<3 :)

Ja muutenkin hauska kirjoitus, tässä oli vähän kaikenlaista asiaa sieltä sun täältä! :D

-eimii

Mirkku kirjoitti...

Toi on niin läppä tossa lopussa kun Kete huutaa et "Suutele sitä!" ja ku lopulta Marja on et: "Voi kauheeta... nuorimies!"

Seamrog kirjoitti...

Mirkku: Niinpä. :D