keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Valkoista ja harmaata.

Aamulla hiihtelin hakemaan näytepurkit labrasta. Sitä ennen toki pukeuduin (aijaa ihanko tosi) ja yllätin itseni laittamalla päälleni valkoista! Tai siis näin suuressa määrin valkoista. 

 Valkoinen tunika GT. 
Alla oleva musta toppitunika GT. 
Polvisukat Seppälä. 
Kengät Dinsko. 
Korut vähän sieltä ja täältä. 

Ylitin siis itseni tässä vaaleudessa, mutta täytyy sanoa että viihdyn näissä vaatteissa! Valkoinen on mukavaa vaihtelua ja tunika on tosi pehmeä ja löysä niin että se tuntuu tosi mukavalta päällä. Vähän kuin olisi yöpaidassa ja siltä tuo paita vähän näyttääkin.


Lueskelin tuossa jonkin aikaa ja sitten muistin että olin tänne aiemmin puhunut eräästä tuunauksesta jonka tahtoisin toteuttaa. Toiveenani olisi ollut uusi kevättakki, mutta koska minulla on takkeja pilvin pimein eikä missään muutenkaan näkynyt mitään sellaista yksilöä minkä olisin kelpuuttanut, niin sain sitten idean. Ei kun tuunaamaan! 


Monta vuotta vanha miesten huppari, kokoa S. En ole käyttänyt tuota ollenkaan. Eihän tuo takki ole, mutta villatakin kun sinne alle laittaa keväällä niin kyllä se takistakin käy. Katsotaan sitten hupparin muuntumisleikkiä. 

Irrotin hupun kiristynauhat ja leikkasin hupparin edestä keskeltä halki, hiukan ompelua niin että saumat eivät purkaudu ja se oli siinä!

Eikös tullutkin kiva?


Juuri sellainen lörttö kuin haaveilinkin! Kiinnityksenä ovat vain nuo narut jotka revin hupusta irti ja ompelin tuohon eteen. Nyt tällä tulee olemaan käyttöäkin varsinkin sitten kun ilmat lämpenevät, hupparina tästä ei ollut oikein mihinkään. 

Kaipasin "takkiin" vielä jotain koristusta ja sitten muistin että minulla oli eräs kangasmerkki kätköissäni. 


Merkki rinnuksiin ja se on siinä! Hakaneulakiinnitys on niin helppo kun kyllästyessään saa sitten pois. Olen sen verran ailahtelevainen että välillä haluan paljon koristetta ja välillä yksinkertaisempaa, sen takia kaikki irroitettavat jutut sopivat minulle kuin nenä päähän. 

Tänään on tiedossa vielä kaverin kanssa kahvittelua sekä illalla toivon mukaan katson vihdoin ja viimein Noitavainot. En meinaa pysyä housuissani! Petyn jos leffa onkin huono. Sormet siis vain ristiin ja toivotaan että se on tasokas.

Mä mulkoilen sua pahasti. Etsä nää hei.

Ps. Pitäisköhän värjätä ne hiukset tänään? 

1 kommentti:

Camilla kirjoitti...

Hei hiustenvärjäyshommissa olen minäkin tällä hetkellä. ;) Siitä vaan siis kokeilemaan!