torstai 25. maaliskuuta 2010

I'm on fire.

Aamusella kävin eräässä tapaamisessa. Äitini tuli siksi aikaa meille lastenvahdiksi sillä Otolla oli koulua.

Toppi H&M. 
Housut ikivanhat ja itserevityt. 
Korut sieltä sun täältä, tosin tuo iso pöllökoru on Indiskasta.

Ulkovaatteina oli vain huppari ja jakkutakki tuon topin päällä sillä äiti sanoi että ulkona ei ollut kylmä mutta kyllä siellä perkele oli! Jäädyin melkein pystyyn, olisin oikeasti kuollut jos aurinko ei olisi paistanut. Tulipahan kuitenkin ihan henkilökohtaisesti kartoitettua tuo lämpötila. Kahvin ja kanelikeksien kera rentouduin hetken Tarun ollessa päiväunilla. Yhtäkkiä muistin että minun pitää ehdottomasti ostaa eräs asia, jota tarvitsisin ihan välttämättä ihan viimeistään lauantaina jos suinkin olemme Oton kanssa menossa kaverimme synttäreitä viettämään. Ei muuta kun kuteet niskaan ja äiti seuraksi ja nokka kohti Anttilaa. 


Tai sitten jos viilaisin pilkkua niin toteaisin että ensin kylläkin menimme Citymarkettiin mutta siellä ei ollut haluamaani juttua. Niinpä piti mennä Anttilaan. 


Tuli muuten päivän liikunnat siinä kun kävelimme äidin kanssa keskustaan! On tästä muutama kilometri matkaa. 


Kotia päin tulimme kuitenkin bussilla ja sain kuin sainkin sitten ostettua sen mitä halusinkin. 

Ennen tätä esittelyä kuitenkin kerron että onpa mulla kameleonttihiukset, luonnonvalossa ne ovat enemmänkin siniset ja keinovalossa sitten ne ovat lämpimän violetit kuten tulette kohta itsekin huomaamaan. 


Ja jos hiuksista mitään voi päätellä, niin ostin kihartimen! Merkiltään vehje on Babyliss ja hintaa sillä oli noin 25€. Hiukan jo harjoittelin kihartimen käyttöä ja kuvista näette mitä sain aikaan. Olen ihan myyty! Vielä kun vähän harjoittelee niin kohta olen sellainen superkihara koko ihminen ettei tosikaan! Voin paljastaa teille salaisuuden, nimittäin... Pssst. Olen aina halunnut punaiset kiharat hiukset! Haave on ollut minulla niin kauan kuin muistan ja nyt ollaan jo kovasti sitä kohti menossa. Tosin minulle on tällä hetkellä melkein se ja sama minkä väriset hiukset minulla on (kunhan eivät ole vaaleat), kunhan ne vain ovat kiharat, edes osittain!Kyllä tämä tästä vielä iloksi muuttuu jahka opin kunnolla käyttämään tuota vehjettä. Olen kyllä itse sitä mieltä että on todella hauskan näköistä sekin kun on vain muutama hiussuortuva kiharrettu. Ne antavat jotain pientä lisävolyymiä tyyliin vaikka hiukset muuten olisivatkin suorat. Toivotaan kuitenkin että jatkossa minulle jää sen verran aikaa arjen keskellä että saan kiharrettua hiukseni aina kun haluan (eli päivittäin). 


Aluksi hepuloin kun en millään tajunnut miten saisin kiharrettua suortuvan ylhäältä asti, sillä kun kiharrinta irrotti hiuksista, hiusten juuret suoristuivat väkisin. Kuitenkin keksin sitten pienen reenaamisen jälkeen miten ongelman saa ratkaistua. 

Huomasin myös että hiuksiin tulee jollain lailla ihan uskomatonta kiiltoa kun on niitä vähän raudalla käsitellyt. Voi olla että kuvittelen, mutta ei sillä väliä!

Tällaista tänään, olen ihan fiiliksissä näistä hiuksista!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

miten ongelma siis ratkesi ? :) eli siis miten sait pidettyä tyvestä asti kiharana? :D

Seamrog kirjoitti...

Katsotaan osaanko selittää hyvin... :D

Eli tein siten että otin hiussuortuvan puolesta välistä kiinni ja kieputin latvaosan siten että klippasin raudan kiinni vasta kieputettuani sen osasen raudan ympäri. Sitten kun rauta oli kiinni, kieputin sen tyveen asti kiinni. Raudan irrotin siten että löysen hiussuortuvaa pikkuisen siten että se pysyi tavallaan edelleen kiharassa muodossa ja heti kun oli mahdollista niin avasin klipsin ja päästin hiussuortuvan vapaaksi. Sillä tavalla se jäi aika hyvin kiharaksi myös latvasta.

Olen ihan hemmetin huono selittämään tällaisia. :D Toivottavasti sai selkoa! :)

Seamrog kirjoitti...

*löysensin

Seamrog kirjoitti...

Siis jäi hyvin kiharaksi myös juuresta... Voi helkkari. :D Aamujumi, aamujumi.

Anonyymi kirjoitti...

hahaha okei no hyvä, kyllä mä jotenkin ymmärsin :) ostin itse nimittäin juurikin toissapäivänä itselleni kihartimen, mutta en ole vielä päässyt kokeilemaan :)