perjantai 12. maaliskuuta 2010

Niin mikä kevät?

Nyt voin sanoa ihan suoraan että kyllä päiväni alkoi hiukan huonosti. Sillä kun katsoin lähes ensi töikseni ulos, minua kohtasi seuraavanlainen näky.


Nyt pitäisi olla MAALISKUU eikä joulukuu. Ja kaiken päälle Otto sanoi mittaria vilkaistessaan että lämpötila on nollassa eli tuo on sitten kunnon sohjolunta. Juuri kun olin tottunut siihen että kepeästi vain korkkarit jalkaan ulos lähtiessä, niin sitten puskee tällaista! Juuri kun oli jo osa lumesta niin lupaavasti sulanut... Voi paska nyt näin suoraan sanottuna. 

Noh, jotakin piristettä minulla sentään on sillä eilen sain idean laittaa itselleni kynsikorun. Minulla on joskus aiemminkin ollut itsetehty, mutta silloin koru oli sen verran iso että se tarttui koko ajan joka paikkaan niin että koru ei kauaa kynnessä pysynyt, mutt tällä kertaa tein siten että lävistin kynnen terävällä lävistysneulalla todella varoen ja laitoin kaulakorusta irrottamani renkaan siihen. 


Aika hauskan näköinen siitä tuli. Koru on vasemman käden nimettömän kynnessä. 

Eilen illalla leffafiilis valtasi mieleni ja majoituin sohvalle katsomaan Pan's Labyrinthia. Olen nähnyt sen aiemminkin ja se on kyllä sanoin kuvaamattoman upea ja koskettava elokuva, sekä pelottavakin joiltain kohdin. 


Elokuva on visuaalisesti myös todella antoisa ja kaunis. Aivan upeaa. 
Mutta se mitä kammoan yli kaiken, ja sama asia myös viehättää suuresti, on tämä örrimörri tässä.

Leffan kuvat Googletettu.

Miten kukaan voi edes keksiä mitään noin sairasta ja mielenkiintoista? 

Jos hyvin käy niin tänään lähden käymään Hairstoressa ja illalla sitten olisi todennäköisesti luvassa Brokeback Mountain, joko yksin tai sitten kaverin kanssa, saa nyt nähdä miten asia etenee.

Ei kommentteja: