perjantai 19. maaliskuuta 2010

Rauhaa edes hieman, pliis?

Päivällä riensin Hairstoreen, alkaa tämä hiusten keltaisuus ottamaan todella aivoon. Voi olla että käyn tappioon tuomittua taistoa keltaisia hiuksia vastaan, mutta yrittänyttä ei laiteta. Minulla on kaksi ässää hihassa ja jos ne eivät toimi niin minä luovutan ihan suosiolla! Vaikka en tunnekaan oloani enää niin kovin epämukavaksi blondina, tunnen oloni ERITTÄIN epämukavaksi keltatukkaisena!! 

 Paita Seppälä. 
Hame H&M. 
Sukkikset ja polvisukat Seppälä. 
Kengät Dinsko. 
Korut sieltä sun täältä. 
Vyö MicMac.
Ja nuo hiukset eivät sitten ole oikeasti noin keltaiset, salaman syytä!

Päivällä meille tuli Oton kaveri ja hänen noin Janin ikäinen poikansa. Lapset riehuivat ihan onnessaan, pelasivat pelejä ja ajelivat autoilla. Vieraamme lähtivät vasta hetkinen sitten. Jani simahti sohvalle vähän aikaa sitten ja Tarukin on aika nuutunut, huomaa että lapsilla on ainakin ollut aktiviteettia!


Kunhan Taru menee nukkumaan niin minä majoitun sohvalle liköörin ja kahvin kera. Ja katson vihdoin ja viimein Noitavainot. Toivoa sopii myös että näiden hiusten suhteen tapahtuisi jotakin muutosta pian - joko se että saisin haluamani vaalean lopputuloksen, tai sitten että kyllästyn totaalisesti tähän koko projektiin ja lätkäisen ihan toisen värin päähän. 

Ei kommentteja: