tiistai 30. maaliskuuta 2010

Lauantai.

Asukuvaa ei ole lauantailta koska en jaksanut napata, mutta eipä niissä vaatteissa mitään niin kovin kummoista ollutkaan. 

Päivällä vietiin Taru äidilleni kylään, Jani oli lähtenyt jo perjantaina Oton isälle. Iltapäivästä hain Oton veljen meille ja sen jälkeen riensin laittautumispuuhiin. Kiharsin hiuksiani tunnin ja tällaiset niistä tulivat. 


Tosi kivat nuo olivat sitten kun kiharat vähän lässähtivät ettei ollut ihan noin kiharaa. Hyvin pysyivät koko illan vaikka huppua revin välillä päähän ja takaisin! Seuraavana päivänäkin latvat olivat vielä selkeillä laineilla. 

Puoli yhdeksäksi mentiin Kampin keilahalliin keilaamaan. Olimme siellä tunnin, ja join yhden olusen. Oli ihan hauskaa vaikka sainkin vain 33 pistettä ja muut vetelivät jotain viidenkymmenen ja sadan välillä jollei jopa yli sadan.

 Olimme Oskun kanssa muikeita kun pääsimme vähän baariin. 

Keilauksesta jatkoimme Henry's Pubiin joka oli myöskin Kampissa. Sinne oli ikäraja 22 joten muutama tyyppi meidän porukastamme ei olisi päässyt edes sisään mutta siellä olikin mukava portsari ja pääsimme koko porukka sisään vaikka nuorin porukastamme oli 18v. 

Valkovenäläistä. Voiko parempaa olla?

Kyseisiä drinksuja vedin kolme pubissaoloaikana. Illan juttutaso käsitti kaiken maailman läppää "sun mutsis on niin läski että" -jutuista kakkahuumoriin. Että siis tasokasta, joo... Minä ja Osku oltiin melkein koko illan hiljaa ja käytiin välillä tupakalla ja McDonaldsissakin syömässä kun Oskua alkoi hiukoa. 

Otto ei ollut missään kuvassa edustava, niin että tämä saa nyt kelvata.


Ihan hauska ilta oli, mitä nyt tuo kuvien laatu on vähän kökkö kun en järkkäriä raahannut mukana vaan oli ihan pikkukamera vain. 

Ja että sitä voi kyllä todellakin ulkonäkö pettää! Porukassamme oli yksi jätkä, jota olin luullut noin kaksivitoseksi, ja hän olikin 19v! Samaten tämä tyyppi ja eräs toinen 19v jätkä kysyivät minulta että kuinka vanha olen ja he meinasivat saada hepulin kun sanoin että kaksikymmentä. He olivat luulleet että olen jo lähempänä kaksivitosta. Yllättävää, sillä yleensä minua luullaan nuoremmaksi mitä olen.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tugga! :)

-eimii

Seamrog kirjoitti...

Kiitos!! :)

Anonyymi kirjoitti...

voi oletpas ollu nättinä ! :)
ja samalla haluaisin kiittää siitä kihartamisohjeesta, yritin kommentoida kun olit vastannut kysymykseeni, mutta se ei jostain syystä onnistunut ? :S

Seamrog kirjoitti...

Anonyymi: Kiitoksia! Ja eipä mitään, oli ilo auttaa tai ainakin yrittää, tosin kyllä taisi se sun kommentti jo tulla perille ellen väärin muista! :)