tiistai 9. maaliskuuta 2010

Lennä lennä lepakko.

Ystäväni tuli tänään meille Tiimarireissun jälkeen joten kuvia on siis luvassa taas tavallista runsaammin.  Ennen niitä kiitän kuitenkin, sillä kaksi kysymystä on jo tullut kysymyspostausta varten! Kiitos niistä ja lisää tulemaan! :)


Sitten tämän päivän kuviin ja tunnelmiin.


Valmistautumista asukuvien ottoa varten.

Ja kuka huomaa mitä eroa? Aivan, en ole enää rastapää. Harmittaa, mutta rastat alkoivat jo olla enemmän taakka kuin ilo. Juurista rastat olivat löystyneet tosi paljon ja hapsottivat epäesteettisesti, samaten kuin hiukset olivat ihan kivassa takussa jo kuten sain huomata siinä vaiheessa kun olin pessyt hiukseni ja koitin niitä takkuja selvittää. 
Rastat ehtivät olla minulla päivän alle kolme viikkoa, mutta jotenkin nyt loppui vain kärsivällisyys niiden suhteen paljon nopeammin kuin aiemmin. 


Muhkea pehkoni oli sitten kun oli juuri saatu rastat irti ja harjasin vähän kikkaraa suoraksi. Tuntuu ihan omituiselta, mutta helpotuskin tämä on! Nyt alan sitten suunnittelemaan että mitähän väriä sitä päähän laittaisi seuraavaksi, voi olla että joitakin kivoja raitoja mutta sen näemme sitten myöhemmin.

 Pitkähihainen paita H&M. 
Alla oleva tunikatoppi GT. 
Sukkikset Seppälä. 
Polvisukat Seppälä. 
Kengät Dinsko.

Samalla kun näitä asukuvia napsimme, päätin että otetaan nyt sitten siitä eilen hehkuttamastani neuletakista (eli omin sanoin viitasta) kuvat teille myös!Siinäpä ne. On kyllä aivan ihana ja mahtava ja tosi lämmin luomus. Olin hetkisen ulkona ylläni vain tuo, pitkävartiset hanskat ja kaulahuivi ja minulla ei ollut yhtään kylmä vaikka lämpötila oli nollassa. Lämpimämpiä säitä odotellessa... Tulisivat jo!


Tiimarista ostin kaksi tyhjää vihkoa sekä neljä mustaa antiikkikynttilää. Selvisin vähän päälle vitosella, ei mielestäni ollenkaan paha. Toinen vihoista oli heräteostos, mutta vihkoja tarvitsen aina, joten se on hyvä investointi. Sitä paitsi se heräteostosvihko maksoi alle euron. 


Nyt koitan korvat sauhuten miettiä miten vietän loppuiltani. Minulla on kaksi vaihtoehtoa, joko lukeminen tai elokuvien katsominen. Tahtoisin tsekata uudelleen pitkästä aikaa Brokeback Mountainin sekä Veren Vangit, mutta en nyt oikein ole varma onko minulla niin kovin elokuvafiilis tällä hetkellä. Toisaalta sinänsä se ja sama lukisinko vai katsoisinko Veren Vangit - molemmissa on vampyyriteema. Plus se että elokuvassa minulla olisi silmänruokaa! Veren Vangeissa Lestat (Tom Cruise) ja Brokeback Mountainissa Jake Gyllenhaal. Tähän kohtaan sopisi tosi hyvin seuraavanlainen lausahdus: *kuola valuu suupielistä*, mutta koska en enää nykyään käytä tuollaisia merkintöjä, en leikisti ole kirjoittanutkaan sitä tähän. 

2 kommenttia:

Helena kirjoitti...

Kaunis ja kiinnostava blogi. Ja ihana vauva. Harmi vaan, että ne vauvat kasvaa niin nopeasti. Vaikka toisaalta helpotus...

Seamrog kirjoitti...

Kiitoksia. <:

Niinpä, kyllä mä ainakin olisin halunnut pitää vauvanni vähän pidempään, mutta minkäs sille mahtaa kun ne vaan kasvaa niin äkkiä... :s