perjantai 19. maaliskuuta 2010

Kultakutri esittäytyy.

Eilen oli kyllä kaikennäköistä. Ensin aamusta lähdin äitini ja Tarun kanssa kaupungille. 

 Tunika H&M. 
Sukkikset ja polvisukat Seppälä. 
Kengät Dinsko.
Korut vähän sieltä sun täältä. 

Kiertelimme Forumissa ja Kampissa ja kävimme Chico'sissa syömässä. Syötiin oikein muhkeat hampurilaisateriat ja sen jälkeen oli kyllä aika raskasta kävellä.

Kotiuduin tällaisten kivojen juttujen kanssa. 

Seppälästä eyeliner ja kynsilakka. Maksoivat yhteensä alle kympin.

Anttilasta ihanaiset lasit. <3 Maksoivat yhteensä vajaa kuusi euroa.

Seppälästä aivan mahtava paita, kolmisentoista euroa.

H&M:ltä toppi seitsemän euroa muistaakseni. 

Samasta puljusta myöskin hame, kymmenen euroa. Ihan ensimmäinen perushameeni, olen onnessani!

Anttilasta lähti myös mukaan uusi ripsiväri sillä entinen oli jo ihan loppu, sekä elokuva nimeltä The Boondock Saints. 

Kotiin päästyämme Taru meni heti vetelemään sikeitä ja minä kuvailin ostokset ja asun. Sen jälkeen alkoi hiusten kanssa sählääminen. Saatte nyt oikein maukkaan kuvasarjan ja voin kertoa että toivottu lopputulos olisi ollut vaalea, mutta kävi kämmi.

Ensimmäisen vaalennuksen jälkeen olin jonkin oranssin ja punaisen sekoitus. 

Toisen vaalennuksen jälkeen lopputulos oli oranssinkeltainen. 

Ja tässä vaiheessa meni homma munaksi. Katsoimme äitini kanssa kaupassa että tuon piti olla vaalea väri, eikä ihan virallinen vaalennus. Vaalennus se kuitenkin sitten lopulta oli ja vaikka huomasin sen jo ennen värjäystä, lätkäisin kuitenkin tuonkin päähän. Ja vaaleankeltainenhan siitä tuli sitten. 

Tässä vielä äsken otettua kuvaa hiuksista luonnonvalossa. Ei tuo nyt niiiiin kamalan kauhea ole, mutta tosiaan kun olisin halunnut vaaleat enkä keltaiset. :D Tiesin kyllä että voi ihan hyvin jäädä toteutumatta, mustasta alkutilanteesta kun lähti ja vieläpä kotiväreillä eikä kampaajalla, mutta kyllä silti vatuttaa hitusen. Nyt vain mietin että kehtaanko olla näiden kanssa vaiko en, minulla on kyllä pelastus tuolla kylppärissä - kaksi väriputelia, tosin en paljasta että mitä väriä.

Jäin tässä kirjoituksen lomassa pohtimaan ja tulin siihen tulokseen etten todellakaan kestä näiden kanssa. Hälytin siis mamman apuun, hän lupasi käydä kaupassa hetimmiten josko siellä olisi vaaleaa väriä. Jos tuuri käy ja väri löytyy, hän tulee tänne putelien kanssa ja koitamme saada toivotun vaalean lopputuloksen, jos ei käy tuuri niin hän tulee tänne ja värjää hiukseni sitten sillä värillä mitä minulla tuolla jemmassa on. Mikä tahansa olisi melkein parempi kuin nämä! Ja eikä tässä värissä sinänsä ole vikaa, hauska kellertävä lämminsävyinen, ihan hauska kesätukka olisi, muttei ehkä minulle. En osaa olla kullanvaalea. Mikä on ehkä hiukan kummallista sillä tämä väri ei ole kauhean kaukana omasta hiusväristäni, tosin oma värini ei ole näin keltainen. Oma värini taittuu ennemminkin ehkä hiukan enemmän maantienruskeaan kuin keltaiseen.

Voisinkin tästä hilpaista vaikkapa meikkauspuuhiin niin että viitsii sitten ottaa kunnollisia kuvia hiusten jatkotoimenpiteistä ilman että tarvitsee peittää nassua.

Niin ja hei, kertokaa toki mielipiteitänne tästä reuhkasta - ihan suoraan vaan!

8 kommenttia:

Suski kirjoitti...

Ei mustasta ikinä saa siistiä vaaleaa yhdellä tai kahdella värjäykerralla. (vaikka menisi kampaajalle), jos ei sitten halua pilata hiustensa kuntoa ihan lopullisesti.. Lopputulos on aina oranssi

Miranda kirjoitti...

Tuossa viimeisessä kuvassa väri näyttää jo ihan hyvältä :) Ja ekan kuvan väristäkin tykkäsin :)

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä kivannäköinen, vaalea on kiva kontrasti viimeksi olleelle mustalle tukalle. :) Musta tää on nyt jo hyvä, mut jos haluat vaaleamman niin vaalentamaan vaan! :D Menikä tuohon siis kolme purkkia väriä? Vai vaalennusainetta? Vai mitä se on? :D Minkä merkkistä?

-eimii

Ofelia kirjoitti...

Siis teit nuo kaikki värinpoistot ja vaalennukset samana päivänä putkeen? Mulla ei ois enää tukkaa päässä ton jälkeen lainkaan! =) Mulla on tosi herkkä päänahka, hiuksia lähtee helposti, en voi käyttää kaupan värejä enkä sampoita joissa on suolaa ja alkoholia, ja niitähän on lähes kaikissa...

Mun mielestä tuon ekan värinpoiston jälkeinen tulos on hienon punainen, ja sit tuo viimeinen tulos on hyvä. Mut ymmärrän, jos se ei tunnu omalta! Eikö sun tukka kuivu kamalasti noin monista ja useista käsittelyistä?

Seamrog kirjoitti...

Suski: Ei saakaan, tiedän... Olen ennenkin vaalentanut mustasta, ja silloinkin on tullut aina oranssi. Ainahan sitä kuitenkin voi toivoa. :D

Miranda: Kiits. <:

Eimii: Kiitos! Kolme purkkia vaalennusainetta meni vaikka sen viimisen ei kylläkään pitänyt olla vaalennus. Kaksi purkkia olivat muistaakseni Polu Blondea ja viimeinen Live Color XXL ihan vaalein.

Ofelia: Jep, kaikki yhdessä illassa. :D Mun hiukset on ilmeisesti jo tottuneet rääkkiin, nää eivät olleet tuosta oikein milläänsäkään. Ja kyllähän tää kuivuu, mutta ei silleen niin pahasti että hiuksia kauheasti katkeilis tms. <:
Mä tykkäsin kanssa tuosta ekan vaalennuksen jälkeisestä, se oli kyllä ihan hauska mutta ei kuitenkaan ihan niin omalta tuntunut että olisin sen jättänyt päähän.

S kirjoitti...

Kakkososa (siis sen leffan) on muuten vielä parempi :)

Camilla kirjoitti...

Itsehän pistin vain kaksi värinpoistoa ja sen jälkeen kaksi purkkia itse väriä. Mutta mun ei tarvinnutkaan saada kuin "jotain vaaleampaa, jonka päälle rakentaa oikea väri". :D Mä lähen sitten tästä muokkaamaan vaaleammaksi, koska mun hiukset ei todellakaan ois kestäneet enää yhtään värinpoistoa. :D Että nyt saa olla. Joo ja näyttää kivalta! Sulle sopii kyllä mikä vain!

Seamrog kirjoitti...

Camilla: Kiitos! :)