tiistai 27. lokakuuta 2009

Harmaata huomenta!

Harmaata on, muttei kuitenkaan niin synkkää kuin olisin odottanut. Eli jotakin plussaa! 

Tienaan vähän vajaan kympin kun huuto.netissä meni kaupaksi poncho ja yksi kirja. Kirja taitaa mahtua ihan postiluukusta tavallisena postina mutta poncho ei todellakaan vaikka kyllä minä yritin. :D Se ei ole kamalan painava niin painonsa puolesta varmaan olisi mennyt jos sen olisi saanut litistettyä kokoon.. Mutta ei. Yritys hyvä kymmenen ja tuloksetta. Prkl. 


Meillä on Oton kanssa tänään vapaapäivä! Jani menee kerhosta suoraan mummulaan joten meidän ei tarvitse stressata yhtään mistään! Taruahan ei siis lasketa. Se on vielä niin pieni ettei sen olemassaoloa melkein edes huomaa. 

Sain eilen sähköpostia että toiset tilaamani kengät on toimitettu! Ihan kun joulu tulisi etuajassa! Ihan oikeasti! Vielä olisi kolmannet kengät tulossa sitten joskus, luulisi että suhteellisen pian kun nämäkin kengät ovat nyt tulossa tilausjärjestyksessä... Niin varmastikin sitten kohta pitäisi olla niiden vikojen kenkien vuoro. 


Tänään olisi hyvää aikaa ommella vaikkapa niitä housuja. Vielä kun motivaatiota repäisisi jostain... On hiukan jumitus päällä sillä katsoin eilen illalla Titanicin ja arvata saattaa että itkin suhteellisen vuolaasti... Nyt on sitten silmät edelleen turvoksissa ja pää tuntuu pöhnäiseltä ja niska on jumissa. Mutta oli se sen arvoista! Taas kerran. 

Ei kommentteja: