tiistai 20. lokakuuta 2009

Kynttiläfiilistelyä ja musiikkia.

Eilen illalla fiilistelin koneella kynttilänvalossa. Tein myös kolme bändilöytöä Mikseristä


Constantine. 


Born of Thorns. 


Alaskan Maisema. 


Voin suositella raskaamman musiikin ystäville. Tuolla Mikserissä on helppo kuunnella kappale ensin ja jos se on hyvä, niin sieltä on helppo ladata tietokoneelle. Koukuttava sivusto. Minua se ainakin kutsuu mahtavalla vetovoimalla tekemään aina vain lisää ja lisää uusia bändi- ja biisilöytöjä... Tuolla on myös hyvä se, että kun on liittynyt jonkin bändin faniksi, saa aina automaattisesti ilmoituksen kun uusi kappale lisätään sivulle. Käytännöllistä. Tykkään erittäin kovasti tuosta sivustosta, se on pitänyt minua otteessaan jo noin viisi vuotta. Ja mitä tekisinkään ilman sitä. Sitä kautta on löytynyt yksi jos toinenkin tärkeä kappale. 

Otto lähtee jossakin vaiheessa salille ja minä jään kaitsemaan lapsosia kotiin. Tarulla on kohta päikkäriaika. Suihkussakin täytyisi käydä tänään, hiukset alkavat näyttää siltä että niistä erittyvällä möhnällä voi liimata tapetinkin seinään...

Ajattelin tässä että olisi vihdoin ja viimein aika mahtavaa aloittaa kitaransoittoharrastus. Ei vaan motivaatio ja aika riitä itsekseen opiskeluun, eli pitäisi ottaa ihan oppitunteja. Hirvittää vaan että paljonkohan sellainen tulee maksamaan... Voisin ottaa selvää ja katsoa vähän rahatilannetta ja sitten siltä perusteelta tehdä päätöksen että onko varaa vaiko ei. Kuitenkin käsittääkseni ellen ihan väärässä ole, niin soittoharrastus on aika kallista. Soitin joskus ala-asteella oboeta ja muistelmieni mukaan äiti vähän kauhisteli kyseisen harrastuksen hintaa. Kukaan läheinen henkilö kun ei kitaraa soita niin en voi sitäkään kautta pyytää apua. 


Jani jäi täksi päiväksi kotiin, yskä kun paheni. Mitään muuta vaivaa pojulla ei oikeastaan ole, yskä vain. Uskoisin että huominenkin päivä menee Janin osalta ihan vain sisätiloissa, torstaina katsotaan tilannetta sitten uudelleen. 

Paperihommiakin pitäisi hoidella taas pitkästä aikaa, josko tänään tai viimeistään huomenna saisin itseäni niskasta kiinni...

Ei kommentteja: