lauantai 17. lokakuuta 2009

Turhaa läpätystä. Mutta mitä sillä on väliä!

Tänään olen ihan yksinäni kotona loppupäivän ja koko ensi yön! Illalla katson ihan yksinäni leffan ja lueskelen jos leffan jälkeen ei ole jo liian myöhä. Taru heräilee varmaan aika pian päiväunilta, loppupäivä menee sitten varmaan sen pikkuötökän kanssa puuhaillessa. Jos Taru suvaitsee niin saan varmaankin tiskattua ja pestyä pyykkiäkin vähäsen. Toivottavasti. 


Nyt on ongelmia päättää mitä kirjaa alkaisin lukemaan. Kaikki kauhukirjat on kiellettyjä sillä en saa ikinä unta jos luen kauhukirjaa ja olen yksin kotona. Olen joskus ollut niin hölmö ja se oli kamalaa. En tee sitä virhettä enää koskaan.

Jan Blomstedtin Esileikit -romaani oli aivan kökkö. Enkä ehtinyt lukea sitä kuin 17 sivua niin alkoi jo tökkiä niin pahasti etten vaivautunut lukemaan sitä edes loppuun. Palautin senkin siis tänään sitten kirjastoon. 

Alan kohta vakavasti harkitsemaan kirjastoammattia, meidän kirjastossamme on sen verran namunen setä töissä (ollut jo monta vuotta) että voisin mennä sinne töihin. Olisipa ainakin silmänruokaa työpäivisin. 
Huono puoli siinä olisi se että jäisin varmasti pläräilemään kirjoja hurmiossa vaikka töitä pitäisi tehdä. Olen varsinainen kirjatoukka. 

Tänään laiskottaa sen verran että mahdollisen tiskaamisen ja pyykinpesun jälkeen en jaksa tehdä itselleni sen kummempaa ruokaa kuin nuudelia. Tosin ei valittamista. Nuudelit on hyviä. Ihan sellaisenaan.


*Interphase - Dr Feelgood*

Ei kommentteja: