perjantai 30. lokakuuta 2009

Tyylimokia.

Lueskelin Tyylitaivaasta yleisimpiä ja pahimpia tyylimokia. Koska minulla ei tällä hetkellä parempaakaan tekemistä ole, ajattelin kopioida tähän muutamia kohtia sieltä ja kommentoida niitä.
Olen sitä mieltä että jokainen saa pukeutua juuri tasan niin kuin haluaa, enhän itsekään mene muodin perässä! Kaikki eivät silti tykkää kaikesta. Mielipiteitä on monia.


"Jos yrittää "ostaa" jonkun tyylin. Päättää et se näyttää jonku toisen päällä kivalta ja kopsaa sit siitä vaan. Pitäis enemmänkin kehittää sitä omaa tyyliä."
-Näinpä. En siedä sitä että kopioi suoraan  joltakin toiselta. Jos ottaa vaikutteita, se on ihan ok, mutta silloin kannattaa kyllä olla todella tarkkana että kyseinen homma sopii myös itselle. En tiedä melkein mitään karseampaa kuin suora kopioiminen. 


"Pahin tyylimoka: liian pienet vaatteet. Ei, et muutu kokoa tai kahta pienemmäksi, vaikka ahtaisitkin itsesi sellaiseen."
-Mitä tähän voi enää lisätä?


"omaa päätäni puistattaa rintsikan olkaimet niskalenkkitopin seurana, samaten niskalenkkitopin selkäpuolelta näkyvät rintsikat. En ymmärrä miksi jättää esim. olkaimet näkyviin kun on kerran tehty olkaimettomia ja halterneck-rintsikoita avonaisten toppien kanssa pidettäviksi..."
-Ei ole kivan näköistä. Myönnän itse sortuneeni siihen että niskalenkkitopin kanssa minulla on ihan tavalliset rintaliivit jolloin ne olkaimet toki näkyvät, mutta minkäs teet jos ei juuri sillä hetkellä satu olemaan läpinäkyviä olkaimia rintsikoihin tai olkaimettomia rintsikoita. Kuitenkaan tämä moka ei ole niin paha jos rintsikoiden olkaimet ja toppi ovat samaa väriä. 


"ylioranssi maalatun näköinen purkki"rusketus" (vai pitäisikö sanoa oranssitus)."
-En vain siedä. 


"Pahin tyylimoka on se että näkyy pikkuhousujen rajat housujen, hameen tai mekon läpi."
-Tämä ei ole pahin omasta mielestäni mutta ei se mieltä hivelevääkään ole. Itse pyrin aina välttämään tätä ja hypin seinille jos etenkin mekon tai hameen läpi näkyvät pikkareiden rajat. 


Tässä nyt oli joitakin, ei tuolla sivuillakaan paljon useampaa juttua mainittu. Itselläni ei pahemmin ole mitään lisättävää, aivot taitavat edelleen olla makuuhuoneen puolella...

Ei kommentteja: