maanantai 19. lokakuuta 2009

Kuvatuksia ja ostoksia. Älkää enää päästäkö mua ostoksille! Ihan oikeasti!

Aluksi tässä olisi Mäkkärireissusta muutama kuva. 


Taru ja ranskanperuna.Jani leikkinurkkauksessa.


Äiskä ja Jani.

Nyt otan vapauden heittää äiti-Terhin narikkaan ja siirtyä ihan pelkän Terhin asioihin. Ehkä paremmin sanottuna tuhlaaja-Terhin.


Kaveri soitti päivällä ja ilmoitti haluavansa Eurokankaaseen. Kysyi minua seuraksi, ja tottahan minä nyt sinne lähdin... Kävin mielessäni jo läpi kuinka voin blogiin hehkuttaa että kävin kaupungilla mutten ostanut yhtikäs mitään muuta kuin bussilipun, mutta toisin kävi. 
Sorruin. 


Eurokankaasta lähti mukaan kaksi eri kangaspalaa. Yhteensä maksoivat 24,40€. 


Housukangas. Tuo maksoi sellaisen n. 12€. Järkeilin sillä että ennemmin maksan housuista korkeintaan tuon verran kuin kaupasta ostettuna maksaisin ainakin tuplan, tosennäköisesti enemmänkin...


Tämä oli niin valloittavan kaunis kimallesametti että oli pakko pelastaa se sieltä! En raaski leikellä tuota, ajattelin tehdä siitä ihan vain seinälipun. Ripustan seinälle ja that's its. Tuo on todellakin silmänruokaa, sitä ei kuitenkaan kovin suurta määrää ole että raaskisin tehdä jonkin vaatteen siitä... En ainakaan vielä. Sitä paitsi en usko että osaisin vaatetuksessa käyttää pahemmin kukkakuosia, oli se sitten kuinka kaunista tahansa. Joten kaipa tuota voisi nyt minun tapauksessani kutsua sisustuskankaaksi. 

Eurokankaasta hipsimme H&M:ään ja sain käytettyä sen lahjakortin jämän. Mukaan lähti kahdet säärystimet, hintaan 3,95€/pari.

 


Tässä nämä. Harmaat ja mustat. 

Loppuun aion vielä esitellä kaupunkiasuni. 

 

 Farkut ne samat vanhat. 
Kauluspaita secondhand.
Liivi Seppälä.
Skraka Cybershop.


Laukku uupuu kuvasta mutta se on kuitenkin se sama vanha H&M:n nahkalaukku. 
Takki Seppälä. 
Huivi ikivanha. 
Bootsit äidiltä saadut joskus ties koska. 


Nyt tässä vetelen kitusiini kahvia ja ajattelin että kunhan Taru rauhoittuu niin menen pesemään meikit pois ja asetun makuuhuoneen puolelle lukemaan. Haluan saada nyt tuota kirjakasaa pienemmäksi. Kaiken lisäksi postiluukusta kolahtaa varmasti pian se eräs tilaamani kirja, minulla on aivan varmasti heti kamala hinku lukea sitten sekin... Että josko nuo kirjaston kirjat saisi ensin pois alta. 


Ja tänään pitää ehdottomasti mennä ajoissa nukkumaan. Huomenna on pakko jaksaa. Tämän päivän olotila oli niin jumijumi etten jaksa toista samanmoista päivää heti perään.

Ei kommentteja: