sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Lueskelinpa vähän Iltalehden nettisivua.

Ja pari asiaa löysin joihin on ehdottomasti päästävä sanomaan oma mielipide. 
  
 Katseenkääntäjät: Olkatoppausten paluu 


Minä en itse henkilökohtaisesti pidä ollenkaan olkatoppauksista. Ne sopivat kyllä joillekin, mutta eivät taatusti minulle. Tunnen näyttäväni aivan yliharteikkaalta. Minulla kun on muutenkin hiukan leveämpi ylävartalo kuin alavartalo, niin en kaipaa mitään olkapäitä leventävää pukeutumiseeni.

Kestopigmentin saattaa tatuoida puoskari 

En ole itse henkilökohtaisesti koskaan edes harkinnut mitään muuta iholle piirrettävää pysyvää asiaa kuin oikea tatuointi, ja liikkeeksi olen valinnut pitkän harkinnan ja vertailun jälkeen Liskogallerian. Ja en ole joutunut pettymään. 
Kuitenkaan oikea tatuointi ei ole sama asia kuin kestopigmentointi. Ja tässä on kyse juurikin jälkimmäisestä. Sivustolla lukee että kestopigmentointi kestää yhdestä kolmeen vuotta. Mitä jos kohdalle osuukin puoskari joka ei osaa asiaansa, siinä joutuu pahimmillaan kolme vuotta peittelemään naamansa jos jonkinmoisilla keinoilla ettei virheet näy. Aika pelottavaa. Itse olen muutenkin ollut vähän epäilevällä kannalla tuollaisen kasvojen alueella tapahtuvan tatuoimisen/kestopigmentoinnin suhteen. Kasvot ovat niin näkyvä osa. Minkä tahansa muun ruumiinosan saa piilotettua vaatteilla mutta kasvoja ei oikein pysty. Ja tarvittaisiin aikamoiset ihmetökötit että saataisi tumma väri peittoon kokonaan ja suht luonnollisen näköisesti.

1 kommentti:

Camilla kirjoitti...

Heti ensi kerralla kun nähdään niin kuvaukset nousee kyllä varmasti pystyyn. :D Olisi ihana kyllä saada susta ja lapsista myös joku hauska (ei semmoinen jäykkä studiokuva) yhteiskuva.