sunnuntai 25. lokakuuta 2009


Kuva täältä.

Ja emme siis katsoneet tuota 3D:nä mutta tuo oli ainoa samannäköinen kuva kuin DVD:n kannessakin on, joten ignoratkaa tuo 3D tuossa. 


Kyseessä on siis kauhuleffa. Minun mielestäni tuo menee lähestulkoon saman kaavan mukaan kuin kaikki muutkin kauhuleffat joissa tapetaan ihmisiä ja veri lentää. Tämän leffan bonukseksi voin kuitenkin sanoa että mukaan mahtuu myös yllättävä juonenkäänne, siitä plussaa. 


En ole kauhuleffojen ystävä joten jos antaisin numeron sen mukaan kuinka kiinnostunut olin leffasta ja kuinka mielelläni sitä katsoin, arvosana olisi kuutonen, mutta jos katson puhtaasti elokuvan ja juonen laadun kannalta niin annan arvosanaksi 8½.


Aamukahvi tässä meneillään ja jossakin vaiheessa pitäisi lähteä käymään ulkona ainakin sen verran että palautan nuo elokuvat. Erittäin harmaa sää taas, vaikka se kylläkin taitaa kuulua syksyyn. En kuitenkaan ole väsynyt, päinvastoin, minulla on hyvinkin paljon energiaa tällä hetkellä. Vielä pitäisi keksiä joku mihin kuluttaa se energia, yläselkä on aivan jumissa niin mikä tahansa aktiviteetti ei taida tulla kyseeseen. Haluaisin kyllä kovasti ommella ne eräät housut, mutta katsotaan nyt mitä saan aikaan. Viime aikoina on nyt ollut uuden ompeluksen aloittaminen vähän nihkeää. 


Eilen löysin kuin löysinkin aivan tajuttoman mahtavia ja pirteitä uusia tuttavuuksia Mikseristä! Löysin Nightcreeperin, Mikko L:n, Distrancen ja Everdunen. Spacesynthiä ja trancea lähinnä, tai jotain vastaavaa, suosittelen kaikille kyseisen musiikin ystäville. :)

Ei kommentteja: