tiistai 13. lokakuuta 2009

Päivän sisävaatteet.

Meikatessani tuskailin kun koitin löytää kynsilakkaa meikkilaatikosta. Tuolta on harvinaisen vaikea löytää äkkiä yhtään mitään, tuo on meinaan syvempi mitä kuvassa näyttää ja aika iso laatikko kaiken lisäksi. 
Vaan onnistuipa meikkaus ja kynsienlakkaus sitten lopulta ja sain jopa kuteet niskaan. Musta paita on oikeasti sukkahousut, joista leikkasin haarukset auki ja sukkaosan pois sekä tein peukaloille reiät. 
Mekko H&M.
Sukkahousut Seppälä. En etukäteen miettinyt mitä laitan päälleni. Läväytin vaatekaapin auki ja mieleeni muistui nämä sukkahousut. Sen jälkeen muistin tämän mekon ja etsin kyseiset vaatekappaleet. Sitten aloin miettimään että jotain tarttis mekon alle ja aloin etsiä mustaa t-paitaa, vaan käteeni osuikin tämä sukkahousuväsäys. Ja tadaa, päivä asu oli valmis. Miellyttävä kokonaisuus mielestäni, mitä mieltä ovat muut?


Otto lähti salille hetki sitten ja kun hän sieltä kotiutuu niin minä hilpaisen kirjastoon. Nyt voisin levittää pyykit kuivumaan ja sen jälkeen istahtaa taas vaikka tähän koneelle.

Ei kommentteja: