keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Mielipiteitä leffoista.

Laitetaanpas leffoista nyt sitten jotain mielipidettä. Katsomisjärjestyksessä vaikka huvin vuoksi.Moonlight Mile - Surun Tie


Draama kertoo pojasta joka on menettänyt morsiamensa pari päivää ennen häitä. Draama-elokuva siis. Enempää en sano, en edes kunnolla muista, mutta etten vahingossakaan spoilaa. 

Leffa oli mielestäni hyvä. Näyttelijävalinnat osuivat nappiin, ja tuosta kansikuvasta näettekin mitkä näyttelijät ovat kyseessä. 
Elokuva ei missään vaiheessa ollut tylsä. Välillä se oli ehkä hiukan outo ja pelottavakin, mutta hyvä yhtäkaikki. Voin suositella.State Of Play


Ja tässä jos missä oli oikea kuolaamisen paikka! Kyseessä oli trilleri ja ai että tuota Russell Crowea... 
Jos koitan hetkeksi työntää kyseisen namupalan sivuun ja arvioida vain leffaa, niin voin sanoa että se oli kyllä hyvä. Ei ollut mielestäni tylsä niin kuin yleensä trilleri- ja jännityselokuvat. 

The Passion Of The Christ

Mestariteos. En voi muuta sanoa. Elokuva kuvaa Jeesuksen elämän kaksitoista viimeistä tuntia. 
En ole kristitty, en edes kuulu kirkkoon enää, mutta tämä elokuva kyllä kosketti syvältä. Todella taiturimaisesti tehty. Itkinkin pariin otteeseen kun oli niin koskettava.

Ei tämä kyllä silti niin vakuuttava henkisesti ollut että ryntäisin päistikkaa takaisin kirkon kirjoihin, mutta elokuvana tämä oli upea. Todella mahtava.

Myöhemmin illalla ehkä päivän asua ja muuta härpäkettä, elleivät lapset nyt yhtäkkisesti ala käyttäytymään siivosti. 

Ei kommentteja: