lauantai 24. lokakuuta 2009

Ja tämä tyttö sortui taas. Syypäänä Gina Tricot!!

Mutta minä hyvitän tämän. Ihan oikeasti. Ensinnäkin päätin että katson helkkarin rankalla kädellä vielä kerran kaikki vaatteet läpi ja säilytän oikeasti vain ne mitä käytän. En säästele edes kauniin tai söpön ulkonäön tähden. 

Mutta nyt siis pääsemme tämän päivän ohjelmaani. 


Yhden aikaan lähdimme kaverin kanssa käymään Sellossa. Minä hiihdin matkaan seuraavissa kuteissa:Kauluspaita secondhand. 
Nahkahousut Morticia.
Liivi Seppälä. 
Skraka Cybershop.
Ihan pässit poseeraukset noissa kahdessa mutta sen siitä saa kun on kiire ja ei vaan huvita aina olla niin tarkka. :D 
Mutta tosiaan, huivi ikivanha. 
Takki Cybershop.
Tennarit jostakin Ruoholahden kauppakeskuksen liikkeestä jonka nimeä en muista...
Laukku se sama vanha joka täällä on joskus näkynytkin, joten en sitä jaksanut kuvata. 

Sitten pääsemmekin sortumiseeni. Menimme Selloon, tarkoitus oli vain kierrellä vähän ja sitten mennä kauppaan mutta Gina Tricotissa oli vaan aivan liian kivaa kaikki... Yleensä en löydä melkein mistään muotiliikkeistä vaatteita itselleni, mutta joko sitten GT:ssä on vain erittäin mahtava valikoima tai sitten se ei edes ole muotiliike. Siellä on varmaan puolet vaatteista sellaisia mitkä kelpuuttaisin kernaasti omaan vaatekaappiini. 


Tänään mukaan lähti sieltä vain kolme juttua, ja enhän minä vain suinkaan ole mustan ystävä enhän?
Whiiiiiiiii, olen lepakko!! Tuo näkyy vähän huonosti kuvassa kun kaikki vaatteet ovat mustia, mutta siis tuo on liivi tuossa mitä esittelen ja se maksoi 14,90€.Musta toppi jossa on vino helma. Ihaaana. Maksoi 14,90€.

Ja löysin vihdoin sen pikkumustan! Se on varmaankin maailman täydellisin. Yksinkertainen, muotoja imarteleva, halpa, ja sitä voi käyttää myös toppina tai liivinä. 

Se on täysin samanlainen kuin se minun harmaa H&M:n mekko, paitsi että tuossa on kiinnityksenä hakaset edessä. Eikä se maksanut kuin 19,90€, joka on minusta suhteellisen halpa tuollaisesta, jossain nuo maksavat omaisuuden. Tai sitten minulla on ihan vinksahtanut käsitys siitä minkä hintainen vaate on halpa ja mikä kallis. ;)

Siinä sortumiseni. Jos emme laske sitä että Cittarissa oli Pappagallon jumalaista pistaasijäätelöä, ja sellainen paketti lähti myös mukaani. Se on niin hemmetin hyvää. Lähden kohta FilmTowniin vuokraamaan jonkun leffan eli illalla on tiedossa sohvamöllötystä kahvin ja pistaasijäätelön kera. Ja mikä parhainta, joku uusista ihanista vaatekappaleista pääsee testiin asti! Kuvaa illemmalla tai huomenna sitten luvassa. 


Ja sellaista on pakko sanoa, että ihan oikeasti olisi tosi kiva saada kommentteja! Tuntuu siltä että läpätän vain yksinäni kun ei kommentteja tule. :D

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ajattelinkin että mun osalta ainakin tuli VÄHÄN kommentoitua tänään! :D Ja ainahan mä kaikki jutut luen, useaan kertaan päivässä täällä käyn, mutten aina kommentoi.. Mutta voin skarpata. ;) Iiiihania ostoksia. :)

-se eimii taas :D

Seamrog kirjoitti...

Kommentoit tosi kivasti, kiitos siitä! :)

Ei nyt ihan joka tekstiin tartte kommentoida, mutta jos on yhtään mitään sanomista niin siitä vain!

Anonyymi kirjoitti...

vau tuo päivän asusi!!!