maanantai 12. lokakuuta 2009

Kirjatilaus, kahvia, läkähdyttävän kuuma ja miksei kukaan huuda mun tuotteita Huuto.netissä.

Eli siis ei muuta kuin ongelmia, ongelmia, ongelmia! Paitsi tuo kirjatilaus ei ollut ongelma eikä myöskään kahvi. Se on hyvvee. 

Tilasin siis kirjan Rakas Che. Kirjoittajana Ana Menendez. Muuten en olisi tilannut, mutta teksti vaikutti sen verran mielenkiintoiselta ja kun hintakaan ei ollut päätähuimaava (postikulujen kanssa 7,72€) niin päätin sitten ottaa härkää sarvista ja tilata. 


Olen lahopää, olen aika varma että hehkutin tätä jo, mutta se Sonatan levy on kohta mulla! Ihan kohta! Ei enää kauaa! Eikä enää kauaa kuin saan uudet kengätkin, mutta niitä en odota niin kovalla innolla. Se levy on tällä hetkellä henki ja elämä. Kaikenlaiset kauhuskenaariot pyörivät päässä; mitä jos levy on rikki kun se saapuu!? En kykenisi enää odottamaan lisää. Hajoaisin. Ensin olisi ihana olo kun huomaa paketin saapuneen, repii innosta pinkeänä sen auki, ja käsiin lävähtää palasina oleva levy. 
Ehkä meni liioitteluksi. En minä oikeasti tuollaista kuvittele. Vaikka kyllä sitä aina vähän pelkää jotain vastaavaa... 


Vannon pyhästi että menen huomenna palauttamaan kirjastoon kirjoja ja muutenkin vähän ulkoilemaan. Olen taas lusinut sisällä liikaa ja sen huomaa kyllä olemuksesta. On jo oikein ikävä kunnon laittautumista. Lähden huomenna heti aamusta, heti kun herään! No en ihan heti, ensin pitää toki meikata ja pukeutua ja napsia kuvia mutta sitten eikun baanalle! Eli muutama metri kirjastoon ja äkkiä takaisin kotiin. No ei nyt sentäs. Otan vaikka kameran mukaan niin että voin samalla vähän kuvailla. 
Jos en nyt saa jotain kamalaa kuumetautia kun jäädytin itseni tänä aamuna. Oliko se tänä aamuna? Tuntuu kuin siitäkin olisi ikuisuus ja enemmänkin. 


Hei ihmiset, käykää nyt ihmeessä ostamassa nuo mun kamat pois tuolta Huuto.netistä. >:] Eivät ne viimeisintä muotia ole, mutta ainahan voi tuunailla! Eikös niin. 
Myyn varmaan ihan laittoman halvalla noita, joku pyytäisi varmasti enemmänkin, mutta tarkoitus onkin se että jäisin edes euron verran plussan puolelle noistakin etten nyt ihan ilmaiseksi luovu. 

Nyt taitaa tän illan lätinät olla tässä ellei taas ilmaannu jotain elämää suurempaa, se on moro!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Älä huolestu, moni katsoo huuto.netistä vain ne lähipäivinä sulkeutuvat kohteet ellei etsi hakusanalla tiettyjä juttuja. Kyllä niihin alkaa tulla huutoja sitten lähempänä sulkeutumista viimeistään :)

Camilla kirjoitti...

Mörh, olin jo painamassa "korota" nappulaa, kunnes muistin, että oot asteen pienempi kuin minä :DDD

Seamrog kirjoitti...

Anonyymi: Jep, olen vain malttamaton. :) Pieni paheeni.