maanantai 26. lokakuuta 2009

Tästä tulee hyvä päivä.

Jani lähti kiltisti kerhoon. Taru oli kilttinä saattajatyttönä mukana. Nyt Taru on menossa aamupäiväunille ja minä kuuntelen hyvää musiikkia ja juon kahvia. Kohta kaveri tulee käymään, ei olla nähty pitkään aikaan! Ihanaa nähdä häntä pitkästä aikaa. Käyn tänään apteekissa, FilmTownissa ja kirjastossa ja postissa, sillä lähetystunnuksella kun katsoin postin sivuilta niin pakettini on noudettavissa. Yhdet kengät saapuvat kotiin. <3 Toivottavasti ne eivät ole liian pienet... Jos mahtuvat jalkaan ja vähän puristavat niin se ei menoa haittaa, kunhan mahtuvat! Haen Janin tänään autolla kerhosta. 


Nyt möllöttelen tässä koneella ja en meinaa jaksaa odottaa että kaveri saapuu ja että iltapäivällä pääsen käymään asioilla! Saa asioita taas vähän eteenpäin. 

Tällä hetkellä tuntuu siltä että elämä hymyilee ja mikään ei ole pielessä. Kyllä minä kohta täältä pilvien korkeudelta taas laskeudun, odottakaa vaan..

Vielä pitää laittaa hiukset niin sitten olen täysin valmis tähänkin päivään! 

1 kommentti:

Camilla kirjoitti...

Hyvä, että elämä hymyilee. Muistahan myös kuvata ne kengät! Sulla kun tuntuu aina kaikkia ihania popoja olevan, eli odotan innolla. :P Pitäisi itsekin kuvata uusia kuteita ja kenkiä ja muita...