torstai 22. lokakuuta 2009

Pizzaa ja tuunausta.

Iski pienoinen nälkä ja mieliteko joten kaivoin pakastimesta mozzarellapizzan ja tungin uuniin. Sitten nautiskelin sen kirjan ääressä.


Kyytipoikana oli Pepsi Maxia söpöstä mukista.Vatsa täysinäisenä oli hyvä alkaa himoitsemaan uusia vaatteita. Ja koska tällä hetkellä ei ole rahaa ostaa mitään eikä shoppailemaan oikein voinut lähteä nettiä pidemmälle muutenkaan, niin kaivoin sitten erästä pussia jossa säilytän vaatteita joita en sellaisenaan käytä mutta jotka saattaisivat tuunattuina päästä taas käyttöön. 
Sain pienoisen idiksen muistellessani erästä mustaa mekkoa joka oli mielestäni aika karsea. Ja se karseus johtui lähinnä niistä hihoista. Ne olivat ihan perus hihat. Ja ne eivät mielestäni jotenkin ollenkaan sopineet siihen mekkoon sellaisinaan. 
Niinpä otin sakset kauniiseen käteen ja hyökkäsin muurahaisen raivolla niiden syvästi inhottavien hihojen kimppuun. 
 
Ja niistä tuli kivat!! En tehnyt muuta kuin leikkelin vain hihat suikaleiksi ja jätin ne suikaleet roikkumaan paikoilleen. Mekko on hiukan löysä, saa nähdä kavennanko vai hoidanko homman kuosiin vain vyöllä. Saa nähdä mitä mieli tekee tehdä. Toistaiseksi tuo näyttää mielestäni kyllä kivalta noinkin. Mielipiteitä saa kertoa.

Aloin myöskin miettiä blogini ulkoasua. Tuntuu vähän kuin kaikki kuvat ikään kuin "hukkuisivat" tänne kun taustaväri on musta. Aloin siis miettiä sen vaihtamista. Samaten haluaisin tuon tekstikohdan leveämmäksi, joudun laittamaan kuvat hirmu pienellä etteivät ne katkea keskeltä tyhmästi kun tila ei riitä. Vai miltä teistä näyttää? Onko ihan jees vai voisiko olla parempikin?

Enkä ole tainnut tänne vielä hehkuttaa mutta eräät tilaamani kengät on nyt toimitettu! Wohoooooo! Ne saapuvat siis aivan varmasti viikon sisällä, en millään malttaisi odottaa! Sain juuri erään skenaarion päähäni... Ai että ne kengät tulevat näyttämään MAHTAVILTA esimerkiksi tämän kyseisen esittelemäni mekon kanssa. En. Malta. Odottaa.


Lueskelin tänään myöskin erinäisiä blogeja ja aloin miettimään paria vaatekappaletta jotka homehtuvat kaappini perällä. Blogeissa oli siis sen tyyppistä tekstiä että miksi oikeasti säästellä jotakin vaatetta joka on jo pidemmän aikaa ollut käyttämätön. Minulla on tällaisia vaatteita edelleen kaapissa, vaikka jo pienen osan laitoinkin esim. huuto.netiin. Minä kun en pahemmin pinkkiä käytä, satunnaiset vaaleanpunaiset erittäin pienet asusteet tms. menettelevät. Kaapissani on kuitenkin ainakin yksi pinkki vaatekappale ja en usko että käytän sitä ikinä ellen tuunaa sitä. Se saattaa olla kyllä hiukan vaikeasti tuunattavissa... Pitää nyt katsoa. 


Mutta ihan tosissaan, kertokaa mielipiteitänne blogin ulkoasun suhteen. Saan jotakin lisänäkökantaa asiaan.

Ei kommentteja: