keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Aikamoista tuskaa.

Tosiaankin. Korsetti päällä ja korkokengät jalassa ei parane lähteä kävelemään.. Olen sen todennut jo aiemmin mutta nyt totesin taas. Se on ihan tappoa. Henkeä et saa kunnolla vedettyä ja selkä alkaa huutaa vastalauseita hyvin äkkiä. Pitänee suosiolla säästää korsetit ja etenkin korsetti-korkokenkä -yhdistelmät juhlatilaisuuksiin. Ei selkä kestä. Eikä keuhkot. 
Ja samperi että osaa jo olla kylmä. Ei eilen ollut noin kylmä. Eilen oli lämmin! Minulla oli ihan saman verran vaatetta päällä mutta silti olin tänään aivan jäässä kun taas eilen tuskailin kuumuutta...


Viiden maissa viimeistään haen Janin kotiin. Sitten alkaa taas arki tämän "loman" jälkeen. Onneksi ei ole enää kuin kaksi aamua ja sitten on taas viikonloppu. 


Olisi erittäin mukava kirjoittaa jokin vähän pidempi juttu tänne blogiin. En vain meinaa keksiä mitään. Joten jos jollakulla on mikä tahansa idea niin kertokaa ihmeessä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sanoin samaa tänään avomiehelle, että perkule ku on tullu kylmä yht äkkiä, eilen oli paljon lämpimämpi.. Täällä tuli jotain lumen tapaistakin, ihan vähän kylläkin.

-eimii

Seamrog kirjoitti...

Hemmetin nopeeta alkaa ilmat kylmenee. Ei kiva. Sais olla kesä tai vähintään hyvin lämmin kevät tai syksy ympäri vuoden. :D