lauantai 31. lokakuuta 2009

Nyt turvottaa.

Huomenna ehkä luvassa parit Samhain-aiheiset kuvatukset, mutta nyt ei pysty. Hyvä kun kykenen edes istumaan tässä, ahdoin nimittäin itseeni niin paljon herkkuja ettei tosikaan. Minulla on siis aivan täysin raitis "Halloween" ollut (ja yleensäkin elämä tässä jonkun aikaa), lääkkeitteni takia. Eipähän tarvitse kärsiä krapulaa, jota todellakin inhoan! Näköjään sitten kompensoin tänään alkoholittomuutta tajuttomalla ruokamäärällä. En kehtaa edes ajatella paljonko söin, mutta ilmeisesti ihan törkeästi, sillä vatsanahkaa kirjaimellisesti kiristää. Ihan kamalan tuntuista. Kahvia kuitenkin massuun mahtuu, ja onkos tuo nyt ihme kun on tällaisesta kahvikissasta kyse. Eksäni muuten nimitti minua joskus kahvikissaksi, hauska muisto. :D 

Kaverilla siis olin juu, siellä oli kolme henkilöä yhteensä. Minä, kaverini ja hänen kaverinsa. Illan mittaan minä äidyin sitten kaverini kannustuksella kertoilemaan kokemiani nk. yliluonnollisia asioita. Tästä kaverin kaveri sai sitten sysäyksen hullulle mielihalulleen. Hän halusi käydä vintillä sillä hän halusi kuulla jonkun kummituksen läsnäolon. Minä ja kaverini olimme aluksi vähän vastahankaan, sillä tiedämme miten ohut elävien ja kuolleiden raja tänään on, joten ajattelimme että uskaltaisikohan sitä edes sinne vintille mennä katsomaan näkyykö tai kuuluuko mitään... Lopulta sitten päädyimme siihen tulokseen että mennään sitten, kun eivät ne kummitukset kuitenkaan satuttaa voi vaikka säikäyttää kyllä voivat. 
Loppujen lopuksi vintillä ei näkynyt eikä kuulunut mitään. Koitimme vielä kellaria, muttei sielläkään mitään. Ihan hyvä sinänsä, kerrostalon asukkaat eivät varmaan olisi tykänneet hyvää jos olisimme yhtäkkiä alkaneet kiljua täysillä volyymeillä säikähdettyämme...


Olisinkohan sellaisella tuulella että jaksaisin katsoa jonkin erittäin huonon kasari-kauhuleffan? Pari löytyy tuolta hyllystä, ihan muoveissa ovat vielä vaikka saimme nuo joululahjaksi jo useampi vuosi sitten... Kello ei ole vielä kovinkaan paljoa, ehtisin sinänsä ihan hyvin. Enpä kyllä siltikään tiedä onko mikään kovin kova leffafiilis, vatsa tuntuu niin ilkeältä ettei oikein jaksaisi keskittyä. 


Pitäisiköhän siis suosiolla napata lääke ja painua pehkuihin. Ikkunalaudalla palava kynttiläkin näyttää olevan lopussaan jo.. En vain malttaisi mennä nukkumaan ennen kuin mummi on käynyt kylässä. Tosin en edes tiedä onko hän tulossa. En viitsi häntä häiritä, levätköön rauhassa jos niin tahtoo, mutta olisi ollut erittäin mukavaa jos hän olisi tullut käymään. Voihan olla niinkin että hän tulee vierailemaan luokseni unessani, sekin on siis yksi vaihtoehto. Ai että kun tämä on vaikeaa. Miksei kuolleiden kanssa voi sopia tapaamisaikaa? Olisi paljon helpompaa. 

Enää alle kaksi tuntia tätä vuotta jäljellä. Kuten sanoin niin Samhain on pakanallinen vuodenvaihde. Huomenna siis alkaa uusi vuosi ja uudet kujeet. Toki minä vietän sitä "perinteistä" uutta vuotta sitten joulukuun ja tammikuun vaihteessa, mutta tämä kuuluu sentään uskontooni jotenka henkisesti on nyt valmistauduttava siihen että huomisesta alkaen mikä tahansa on taas mahdollista tavallaan puhtain paperein. Vanha vuosi jää taakse, uusi vuosi alkaa. 

Katselimme tänään kaverin kanssa että on lähes täysikuu. Parin vuorokauden sisään on siis täysikuu. Rakastan täysikuuta. 

Ei kommentteja: