sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Turhaa pölötystä.

Kävin H&M:n nettikaupassa kun olisin ostanut eräät alennuksessa olleet tavarat: laukun ja huivin. Ja nyt niitä ei enää ollut siellä! Se huivi kyllä oli, mutta ihan väärän värisenä. Ei tullut nyt mitään niistä kaupoista sitten. Odottelen ja katselen, ties vaikka sinne ilmaantuisi jotain muuta kivaa ja hyvän hintaista. :)

Saatiin eilen mehuja Oton isältä.


 

Ilmeisestikin ovat itse tosiaan tehneet. Ei olla vielä maistettu, mutta uskoisin että ovat hyviä! 

Selailin tässä Unio Mystican nettisivujen Tarjous-osiota. Tällaiset tahtoisin: 

 
  
  
 

En suostu edes vilkaisemaan muita osioita kuin vain noita Tarjouksia, muuten alkaa himottaa aivan liikaa. :D Noissa tarjouksissakin on jo kestämistä. 


Oli pientä suunnitelmaa että lähtisimme koko perheen voimin illemmalla puistoon. Olisi ihan jees, saisin samalla palautettua Tarina Vailla Loppua -kirjan, sillä se on niin tylsä etten jaksa lukea sitä edes loppuun (ei ole minun tapaistani, yleensä jaksan sinnitellä tylsänkin kirjan loppuun, mutta tuossa kirjassa on näköjään jotain sellaista etten vaan kykene lukemaan). 
Valokuvausreissu tulisi sitten siinä samassa. Toivottavasti ei tuon ukon mieli muutu, muuten raahan sen ulos vaikka väkisin ja sitten ei ole kyllä kenelläkään enää hauskaa...

1 kommentti:

Fareawe kirjoitti...

:D Itse rakastan Tarina vailla loppua-kirjaa. Luettu moneen moneen kertaan. Kiitos vielä blogista! Löysin ensin Liikaa kahvia noidalle-blogin, ja sitä kautta sitten tänne. Oma blogi vasta alkutekijöissään :P Mutta olisi mukava kuulla sinun henkilökohtaisesta näkemyksestäsi noituuteen; ellei se ole liian henkilökohtaista.

Fareawe