maanantai 19. lokakuuta 2009

When we said good night it was all so right, with only one kiss on your lips.

Pääsin paljon myöhemmin nukkumaan illalla kuin olisin halunnut ja siitä johtuu että heräsin tänään vasta puoli yhdeksältä vaikka herätyskello soitti jo kahdeksalta. Olin vain tyynesti näpännyt sen kiinni unissani. Olimme sopineet illalla Oton kanssa että hän hoitaa Janin tarhaan, mutta siinä herra vaan tyytyväisesti nukkui vielä silloin puoli yhdeksältä. Ja se kerhohan alkaa yhdeksältä. 
Ei muuta kun patistin Oton ja Janin hereille etteivät kauheasti myöhästyisi. Kyrsii vaan se että miksei Otto voi pitää sitä helvetin herätyskelloa jos on hänen vuoronsa oikeasti nousta aamulla ja hoitaa jokin tärkeä asia? Miksi se jää AINA minun vastuulleni vaikka olisi sovittu että MINÄ saan nukkua? Onko kaikki miehet näin helvetin tyhmiä vai olenko itse onnistunut nappaamaan vain jonkin astetta hölmömmän yksilön? 

Kyllä Jani sitten kerhoon ilmeisesti ajoissa ehti sillä Otto tuli kotiin hetki sitten. Minä koitan erittäin epätoivoisesti taas saada silmäni pysymään auki.

Otto lupasi hakea Janin kahdeltatoista sieltä kerhosta. Siihen asti on niin sanottua luppoaikaa. Täytyy keksiä jotakin mukavaa ajanvietettä.

Ei kommentteja: