tiistai 27. lokakuuta 2009

Kyselyn tulokset.

Sivupalkissa oleva Mikä kiinnostaa blogissani eniten -kysely on päättynyt. Vastaajia oli yhteensä 18 kpl. 


Jaetulle ykkössijalle pääsivät lapset, bodymodification ja elämänkatsomus
Kakkossijalle tulivat ompelu ja vaatetus
Ja kolmossijalle tulivat kirjat ja meikkaus


Ja nyt seuraa hieman sellaista että teidän lukijoiden täytyy puuttua asiaan. Eli heitelkää juttutoiveita, kysykää asioita tai mitä tahansa! Tahtoisin myös tietää että mitä kukin mahdollisesti vastasi, ja olisi myös kiva kuulla että miksi niin vastasi ja olisiko jotain mitä tahtoisi erityisesti tietää vaikkapa kyseisestä aihealueesta. Olisi todella kiva toteuttaa toiveita, joten ajattelin tehdä sellaisen mikä on aika monessa blogissa pyörinyt, että vastailen kysymyksiinne (jos niitä edes tarpeeksi tulee sellaisen kunnon postauksen tekemiseen ;) ). Yrittää sopii! 


Yritän myös kirjoitella hieman enemmän noista kolmesta mitkä saivat eniten ääniä. Kuitenkaan en ainakaan tähän hätään keksi mitä kaikkea noista voisi kirjoittaa, koska aihealueet ovat kuitenkin suhteellisen laajat, etenkin elämänkatsomuksessa. Joten sen takia tarvitsen apuanne. 


Kysykää, kertokaa! Jään odottamaan innolla.

6 kommenttia:

Camilla kirjoitti...

Minä vastasin elämänkatsomuksen (ei sentään yllätä, eihän). Yritin myös valikoida meikkausta, mutta se ei onnistunut. Mielestäni hyvä idea olisi ensi kerralla laittaa vaikka sellainen kysely, jossa voi vastata useamman kuin yhden! Jos se siis on mahdollista. :)

Jaaa haluaisin tosiaan ehkä nähdä meikkikuviasi, koska sinulla on ainakin joissain wanhoissa kuvissa ihan mielettömiä meikkejä!! Ja elämänkatsomuksesta sen verran mitä suostut kertomaan, ymmärrettävää jos ihan kaikki ei irtoa julkisesti. :)

Anonyymi kirjoitti...

en nyt oikeen tiedä miten tän vois pistää sellaseen muotoon että ei kuulostaa liikaa utelulta tai mitenkään pahalta, mutta itseäni kiinnostaa esimerkiksi ihan vain nuoren perheen elämä ja sen ylä- ja alamäet ja esimerkiksi parisuhteen toimivuus kun on pienet lapset ja suhteellisen nuori perhe kuitenkin. itse kun olen monesti ainakin tullut törmänneeksi nuoriin lapsiperheisiin missä vanhemmat ovat suhteellisen pian lapsien hankkimisen jälkeen eronneet tms. eli siis on tosi hienoa ja kunnioitettavaa, että teillä näyttää siis kuitenkin ainakin näin ulkopuolisen silmin kaikki olevan ihan hyvin :)

eli ei mitään varsinaista kysymystä, mutta tästä aihealueesta itse olen kiinnostunut. :)

hyvää jatkoa !

Seamrog kirjoitti...

Joo, olisi tuon kyselyn saanut myös niin että olisi voinut valita usean vaihtoehdon... Ajattelin silti että jos yksi vastaus per henkilö. Pitää seuraavalla kerralla laittaa niin että voi valita useamman. :)

Voin yrittää panostaa meikkikuviin, se tuppaa joskus vain olemaan niin hätäistä etten muista edes valmiista meikistä ottaa kuvaa.. Yritän panostaa tästä lähin. :D

Kertoisin kuule elämänkatsomuksesta melkein mitä tahansa, vaikea vain alkaa kertomaan jos ei joku ensin kysy jotakin... :s Toki joskus tulee juttua ihan muutenkin, pitää yrittää koittaa keksiä jotakin.

Seamrog kirjoitti...

Anonyymi: Okei! :) Koitan kertoilla juttuja. <:

Camilla kirjoitti...

Enkä nyt siis tarkoita mitään väkisin väännettävää tekstiä, mutta veikkaan, että uudella blogillasi saattaa olla uusia lukijoita, jotka eivät esim. vielä tiedä miksi/mikä on elämänkatsomuksesi. Siitähän on ihan hyvä aloittaa, vaikkakin sen määrittelyyn voi helposti mennä useampikin A4:nen. :DD Tai jättää kokonaan kertomatta miksi juuri se, kertoo vain mikä ja vaikka se miten elämänkatsomus on mukana päivittäin. (Nämä asiat itseäni kiinnostaa ja erästä dokumenttia tehdessäni huomasin myös muita kiinnostavan. En ehkä anna objektiivisinta kuvaa tähän asiaan kylläkään.. :DD)

Seamrog kirjoitti...

Camilla: Okei. <: Joo siis en meinannut mitään väkisin väännettävää muutenkaan, tarkoitin lähinnä että yritän pitää kiinni sellaisista kantaaottavista ajatuksista joitan putkahtelee mieleen pitkin päivää, että niistä saattaisi saada jotain aika kiintoisaa tekstiä aikaan. :D