sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Iltahorinoita ja kirja-arvostelua.
Luin kirjan nimeltä Haamutarinoita. Kyseisessä teoksessa on novelleja mm. seuraavilta kirjoittajilta: Edgar Allan Poe, Mary Shelley, Bram Stoker, Oscar Wilde, Charles Dickens, sekä muutamalta muulta kirjoittajalta. Kirjassa on yhteensä 24 kauhunovellia. 
Mielestäni kirja oli erittäin hyvä. Osa tarinoista oli sellaisia jotka eivät pelottaneet, osa taas olivat aivan älyttömän hyytäviä, ja kuvitella että tämänkin bongasin kirjastosta nuorten hyllystä!
Miinusta tulee siitä, että osa teksteistä kun oli katkelmia niin ne päättyivät ihan omituiseen kohtaan. Ja sen tiedän siitä, että olen aiemmin lukenut kokonaisen tekstin josta tuossa kirjassa oli vain katkelma, joten tiedän miten se olisi jatkunut enkä käsitä miksi tekstin piti päättyä jäätyään vasta lähes puolitiehen vaikka tekstin juoni olikin tullut selville.

Kokonaisarvosanaksi arvoasteikolla 4:stä 10:een annan 9.

Nyt istuksin tässä teekupposen kanssa. 

Lueskelin tässä Huuto.netin Ohjeita myyjälle -palstaa sillä aikomuksena on laittaa kaksi muovikassillista kamaa myyntiin. Kyseessä on sellaiset vaatteet joita olen säästellyt nostalgian vuoksi jo lähes kymmenen vuotta (osaa niistä siis, osaa toki vähemmän aikaa) mutta nyt tajusin että en TODELLAKAAN tee niillä mitään. Ne kun ovat hyväkuntoisia, niin miksen laittaisi myyntiin. Ilmoittelen tännekin sitten kohteiden osoitteita, josko joku täältä haluaa vilkaista. En aio mitään kamalia hintoja pyytää, jos nyt pari ylimääräistä euroa saisi ja pääsisi noistakin eroon, ne kun vievät tilaa ihan turhan päiten. Huomenna voisin laitella tavaroita myyntiin kunhan Jani menee kerhoon. Siinä minulla on kolme tuntia aikaa väsäillä. Kaikista vaatteista kun pitää ottaa kuvat ja vaikka mitä muuta mitä tuollaiseen nyt tarvitsee.

Vielä ennen nukkumaanmenoa voisin ottaa rennosti ja lukea hetkisen vielä. Josko huomenna pääsisi sitten laittelemaan lisää kirja-arvosteluja.


Mä tässä aloin voivottelemaan (itseasiassa jo viime keväänä) että miksei voi olla jo kevät taas, tämä tahtoo katsoa MM-lätkää! Paitsi että ai jumaliste että mua kyrsii kun Leo Komarov (mikä namu!) meni pelaamaan perkele Venäjän joukkueeseen. Ihan epistä! Pitääkö tässä nyt alkaa intohimoisesti seuraamaan Venäjänkin joukkuetta että näkee vilauksen siitä söpöläisestä? Täh?

Ei kommentteja: