maanantai 12. lokakuuta 2009

Jääkylmää.

Vein Janin äsken kerhoon ja olin aivan liian alipukeutunut. Jäädyin samantien kun astuin rapun ovesta ulos ja olin jo aivan jääkalikka kun saavuttiin kerhon pihaan. Siinä seisoskeltiin sitten joku vartti tai ylikin, ja kun lähdin takaisin niin hyvä kun sain edes jalat liikkeelle, niin kylmä mulla oli. 
Heti kun pääsin kotiin, alkoi tajuton päänsärky. Tuntuu edelleen ihan kun aivot olisivat jäässä tai jotain, huippaa ja särkee ja meinaa kuvottaa. Hytisen kylmästä vaikka on kamala kasa vaatteita päällä ja lämmin kahvikaan ei auta. Sormet on edelleen kankeat. Ja olen koittanut sulatella itseäni jo yli vartin. Ihan kauhea olo. 

Heti herättyäni mielessä oli vain yksi asia. Se Sonatan levy. En jaksa millään odottaa että se saapuu! Voisin koittaa etsiä Youtubesta kyseisen levyn kappaleita mutta silloin sen levyn odotus menee ihan piloille. Haluan ehdottomasti kuulla kappaleet ensimmäistä kertaa vasta levyltä.

Tänään olisi edessä sitten myyntikamojen kuvaaminen ja Huuto.netiin laitto. Täytyy vain ensin odotella että sulan kokonaan, muuten mistään ei tule mitään..

Peittoon kääriytyminen ja hyvä kirja kuulostaisi nyt aika mahtavalta. Taidan kuitenkin ensin vähän datailla kun nyt kerran tässä istun.

Ei kommentteja: