sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Tuli taas imaistua elokuva.


Kuva täältä.

Elokuva tosiaan kertoo deittailusta ja siitä mistä tietää onko mies kiinnostunut vaiko ei ja tätä asiaa puidaan sitten oikein olan takaa monelta kantilta ja monen eri ihmisen näkökulmasta. Lopussa kaikki kuitenkin kääntyy sinällään hyvin päin, kuten kaikissa komedioissa. 


Erittäin viihdyttävä elokuva. Ei mikään liian vakava, muttei kuitenkaan mikään aivan hömppä. Tunnistin itseni niin monesta kohtaa tuossa elokuvassa... Tuo varmaan iskikin sen takia juuri että siitä voi nähdä itsensä. Jos ikinä on deittaillut, niin varmasti ainakin yksi noista asioista on osunut omalle kohdalle. 


Arvosanaksi asteikolla 4-10 annan 9½. 


Mietin tässä jaksaisinkohan vääntäytyä FilmTowniin taas, palauttamaan tuon leffan. Toisaalta ei ole pakko, sillä huomenna joudun kuitenkin viemään Janin kerhoon ja todennäköisesti hakemaankin niin leffan voisi kyllä viedä samallakin sitten. Saa nyt nähdä jos vaikka kaveria näen vielä tänään tai alkaa ahdistaa sisällä oleminen niin sitten todennäköisesti käyn tuon palauttamassa. 


Kello on noin viisi ja ulkona on pimeää. Ei tämän näin pidä mennä! Miksei voi olla kesä! Kesäisin on valoisaa ja paljon enemmän energiaa... Eikä tarvitse toppautua joka kerta kun lähtee ulos. Kerrospukeutuminen on ihan hauskaa mutta jos on kiire niin se on rasittavaa. 


Iltakävely voisi olla paikallaan. Täällä sisällä on niin tukahduttavan kuuma että alkaa ihan suututtaa kun hiki vaan valuu. Iltakävely voisi olla aika jees, voisi napsia vaikka parit valokuvat samalla. Eri asia jaksanko raahautua tuonne. Meinaa vähän laiskottaa. Se johtuu täysin tuosta pimeydestä. Perkele.

Ei kommentteja: