sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Ihan kun olisi krapula.

Se on sula mahdottomuus. En ole tainnut koskea alkoholiin puoleen vuoteen. Kumma olo. Noh, josko tämä tästä. Veikkaan että tämä olo johtuu tuosta säästä. Harmaata, vetistä. Koko yön taisi sataa. Ainakin siltä tuolla ulkona näyttää. 

En sitten eilen katsonutkaan leffaa, möllöttelin vain ja luin ja kärsin ihan kamalasta päänsärystä. Onneksi se on ainakin toistaiseksi nyt tipotiessään. 


Nousin viittä yli kahdeksan Tarun kanssa ylös. Tavalliset aamutoimet hoidin eli Tarulle ruokaa ja puhdas vaippa, kahvia ja tupakkaa naamaan ja sitten nettikierros. 

Meneeköhän äitini tänäänkin Tarun kanssa ulos? Se tykkää lenkittää Tarua. Sopisi minulle kyllä enemmän kuin hyvin, saisin rauhassa käydä suihkussa ja leikkiä vähän kangasvärin kanssa. Onnistuu se sittenkin kun Taru on päikkäreillä, ei siinäkään ole ongelmaa. 

Hartiat ovat ihan jumissa. Ei ole hauskaa. Tämä on ilmeisesti periytyvää. Mummullani on tosi jäykät hartiat ja äidillänikin on. Äidilläni oli niin pahat kivut että ei välttämättä päässyt liikkeellekään ja tuntuu että pyörtyy kun sattuu niin kovasti. Minullakin on kyllä ollut, toivottavasti nyt ei äidy niin pahaksi... Ei ole hauskaa koittaa hoitaa Tarua kun itse meinaa oksentaa ja pyörtyä kivusta. 


Olen ihan väsynytkin. Sain kyllä unta ennen kahtatoista. Olen siis ainakin nukkunut tarpeeksi. 


Tämän on ihan pakko johtua tuosta säästä.

Ei kommentteja: