lauantai 24. lokakuuta 2009

Leffailta tulossa taas.

Tällä kertaa tosin ei ole paniikkia siitä että kerkiikö katsoa ne leffat. Kepeästi ehtii sillä niitä ei ole kuin kaksi. My Bloody Valentine (koska Otto väen väkisin halusi) ja Klo 15:10 Lähtö Yumaan (koska minä väen väkisin halusin koska siinä on Russell Crowe <3 ). Katson ensin tuon viimeksi mainitun sillä molempien lasten on ehdottomasti oltava nukkumassa kun kauhulehva alkaa pyöriä... Voi siis olla että menee tänään vähän myöhään. 

Tarulla on iltakiukut menossa ja Janilla on iltariehumiset menossa. Jessus tätä elämää.

Ulkoilutukseen pääsi tänään se ostamani liivi. Tosi mukava päällä, hauskan näköinen ja lämmin! Vaikkei siinä ole hihoja niin se lämmittää ylävartaloa tosi mukavasti. Ei todellakaan ollut virheostos.
Huomasin että olen vasta lähiaikoina alkanut oikeasti ostamaan vain sellaisia asioita mitä tiedän käyttäväni. Vielä pari vuotta sitten hamstrasin ihan kaikkea sen takia että joku näytti kivalta, vaikken ikinä käyttäisi edes. Minulla on kaappi täysi röyhelöhameita siksi että ne on niin nättejä, harvemmin ne kuitenkaan pääsevät ylle. Ihan hyviä juhlahameita ne sentään ovat, etteivät nyt ihan täysin fail kuitenkaan... 

Nyt istuksin tässä ja katsastan Mikseristä bongaamiani bändejä. Toivottavasti löytyisi joku hyvä uusi tuttavuus, se on aina niin piristävää. Suhteellisen lupaavasti ainakin alkanut tämä katsastus. Jatketaan ja katsotaan mitä tuleepi.

Ei kommentteja: