lauantai 24. lokakuuta 2009

Hyvin alkanut aamu.

Ei muuten mitään vikaa, kahvi on hyvää paitsi että se hyökkäsi kimppuuni. Onnistuin jotenkin pudottamaan kuumaa kahvia täynnä olevan puoliavonaisen termarin käsistäni suoraan jalkani viereen, joka johti siihen että vasemman jalkani päälle roiskui useampi desi tulikuumaa kahvia. Kirvelee aika mojovasti... Tänään pitäisi vieläpä lähteä käymään Sellossa, toivotaan että kenkä ei tunnu kovin pahalta tuohon jalkaan. 

Lapsilla aamukiljumiset menossa, kiljuvat kuorossa tuolla makuuhuoneessa. Haluaako joku kertoa miten lapset kykenevät siihen heti aamusta? Hyvä kun itseltä lähtee edes ääntä ja nuo huutavat kurkku suorana... 


Löysin eilen aivan taivaallisen nettisivuston. Tämän. Löysin ainakin kymmenet vaatteet ja yhdet kengät mitkä ehdottomasti on pakko saada, ajattelin kylläkin olla säästeliäs ja löytää jostakin kaavat niihin vaatteisiin ja koittaa tehdä itse ennen kuin alan edes harkitsemaan tilaamista tms. Sen verran hintavaa tuolla kuitenkin on. Jos joku tietää jonkun vastaavan suomalaisen nettikaupan tai ihan oikean kaupan, niin kertokaa toki minulle. Olisi paljon helpompaa mielestäni, jos joutuisin lopulta sitten tilaamaan, jos en saa tehtyä itse. 

Voisin tänään käydä Suomalaisessa Kirjakaupassa katsomassa olisiko siellä mitään kaavakirjoja.. Tuosta Joka Tyypin Kaavakirjasta kun ei tähän taida pahemmin apua olla, siellä kun on aikalailla peruskaavoja vain, enkä viitsisi alkaa niitä muuttelemaan kun en oikein tiedä miten tuollaisia vaatteita tehdään mitä tuolla sivustolla on. Joten lähes oikeat kaavat pitäisi olla, pikku muutoksia osaan jo tehdä. 


Ja sanokaa joku minulle että kierrän erittäin kaukaa H&M:n ja Gina Tricotin tänään. En saa mennä niihin sisälle. En saa edes katsoa niihin päin. Pitäisiköhän hankkia lähestymiskielto...

Otto tuli suhteellisen aikaisin yöllä kotiin, ainakin se tuli ennen neljää. Nyt se nukkuu vielä, tosin sopimus oli että kymmeneltä nousisi sitten ylös että minä ehdin ilman kamalaa kiirettä käydä suihkussa ja laittaa itseni lähtövalmiiksi. Yhden maissa sovin näkeväni kaveria. Että on se kumma jos en kolmessa tunnissa kerkiä. Tosin tiukoille saattaa vetää jos Otto ei nouse silloin ylös kun sovittiin... Kyllä meikätytöltä suihkussa käynti, pukeutuminen ja meikkaus onnistuu toki kakarat kainalossa mutta kyllä se on huomattavasti haasteellisempaa ja hitaampaa kuin se että saa omassa rauhassa hoitaa hommat.


Nyt lapsosille aamupalaa ja sen jälkeen herätyspuuhiin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kierrä erittäin kaukaa H&M ja Gina Tricot tänään! xD Noni, nyt joku on ainakin sanonut sulle. :D

Siellä myydään vain... Hmm... Petollisen halpoja ja ihania vaatteita! :D Prkl se nyt vaan on vaikea kiertää tollanen tosiasia. x)

-eimii

Seamrog kirjoitti...

eimii: Sanoit joo, mutten perkele kiertänyt. :D Tai no H&M:n onnistuin kiertämään onnistuneesti mutten Gina Tricotia.. >_< Argh.