sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Nyt olen syvästi pettynyt.

Ja samalla erittäin innoissani!! 

Pettymyksen syy on se, että KUKAAN EI OLE KERTONUT MINULLE ETTÄ SONATA ARCTICALTA ON TULLUT UUSI LEVY!! Enkä ole huomannut kyseistä asiaa missään ennen kuin äsken sattumalta kun selailin nettiä!


Innostuksen syy on se, että herranjumala sentään NIILTÄ TOSIAAN ON TULLUT UUSI LEVY! JA MINÄ TILASIN SEN! 

Toimitusaika on 2-5 arkipäivää, miten hitossa selviä sinne asti! 


Okei. Nyt minä rauhoitun. Mietin vaikka kaikkea kivaa. Ja teen paljon kaikkea. Etten ehdi ajattelemaan. Tosin tuo asia kyllä pyörii mielessäni siihen asti kunnes levy on hyppysissäni. 

Levy on ilmestynyt tämän vuoden syyskuussa ja se on nimeltään The Days Of Grays. 
Kyseinen bändi on tulossa Finnish Metal Expoon esiintymään 20.2.2010. (Mun on pakko päästä sinne!) Olen nähnyt kyllä Sonatan livenä jo kerran vuonna 2007, mutta siitä on jo luvattoman kauan, ja muutenkin kiinnostaisi päästä FME:hen, kun en siellä koskaan ole käynyt. Liput tulevat myyntiin huomenna klo 9, joten pitää olla päivystämässä jos suinkin saan jonkun lupautumaan seurakseni. Rahat revin vaikka arsesta jos suinkin seuralainen löytyy. 

Nyt täällä bongailen tuolta Sonatan Webshopista kaikkea mahtavaa tavaraa mitä on taas kerran pakko saada sitten kun on rahaa. En meinaan miettinyt sekuntiakaan kun tilasin tuon levyn. Se menee kaiken, jopa kenkien, edelle. Ja kengät ovat mulle sentään aikalailla henki ja elämä.

1 kommentti:

Miranda kirjoitti...

Mä olisin voinu kertoa tästä levystä jos olisin tiennyt ettet tiedä :D No joo tätä oon minäkin ootellu jo kauan ja levy on hankittunakin, mutta jostain syystä en oo sitä kerinny kuuntelemaan... :/ Ja mäkin oon kyseisen bändin 07 vuonna nähny livenä ja täytyy toivoa että nyt tulis taas johonkin lähelle että pääsis katsomaan <3