tiistai 27. lokakuuta 2009

Ja helliä tunteita tosiaan.

Aivan aivan. Kyllä kyllä. Aloitetaan vaikka lievistä asioista, eli siitä mitä minulla oli ylläni kun kävin viemässä päivällä postin ja vähän kävelemässä ympäriinsä. Korut vähän mistä sattuu. 
Mekko Gina Tricot. 
Liivi Gina Tricot. 
Sukat Morticia tms. Huivi ikivanha. 
Villatakki H&M. 
Kengät JoyBoots.


Kaupungillekin tosiaan hipsin, kuten tiedätte. Sillä reissulla minulla oli eri vaatteet mutta en ottanut kuvaa kun tuli kiirus ja taisin olla hiukan laiska myös. 

Ja nyt niihin varsinaisiin helliin tunteisiin. Prkl. Hellään pankkitiliin ehkä pikemminkin! Voi luoja miten voi ihminen saada rahaa kulumaan ihan kaikkeen täysin... söpöön, mahtavaan ja kivaan. PRKL. 
Leffat Anttilasta, kuusi euroa per lehva. 

Kaikki muut Cybershopista. Olen niin häpeissäni etten nyt kerro paljonko nuo kaikki maksoivat, mutta ihan kivasti ne kyllä... Enkä kyllä sen puoleen edes muista tarkkoja hintoja, eli antaa olla nyt tämän kerran. Suotakoon se anteeksi. 
Sukkahousut on hyväksyttävä ostos, sillä niitä meninkin hakemaan. Samaten hiusvärit on hyväksyttävä ostos.Tai siis ainakin toinen niistä. Tuo Fire. Se on sama väri joka minulla on nyt päässäni, ja sivumennen sanoen, noista asukuvista huomaa että juurikasvuni on kadonnut. Miten sellainen on päässytkään tapahtumaan.. Eräs taisi repiä sen verran energiaa jostain että sai sentään hiukset värjättyä ja ihan omin avuin ilman että väriä oli joka paikassa. :D
Tuon Orangen otin myöskin, se on siis kirkas oranssi. Ajattelin tehdä niin että sitten kun tämä nykyinen väri kuluu haaleaksi niin vaalennan kerran ja lätkäisen piiskan oranssiksi. Minulla oli oranssit hiukset viimeksi yksitoistavuotiaana ja nyt haluan ilmeisesti taas näyttää porkkanapäältä. Ei hätiä. Jos se näyttäisi kamalalta minulla, se on kuitenkin niin vaalea väri että punainen peittää sen ihan kevyesti näyttämättä rumalta. 

Nyt ajattelin mennä pesemään sotamaskin pois ja mennä kerrankin "ajoissa" nukkumaan. Kunhan nyt ensin juon lasin tyhjäksi. Ja käyn tupakilla. Ja kuuntelen pari biisiä. 

Ei kommentteja: