lauantai 10. lokakuuta 2009

Aamujumitusta ja kahvia.

Heräsin sentään vasta valoisaan aikaan. Tai heräsin jo puoliksi varmaan ennen, mutta makasin sängyssä puolihereillä vaikka kuinka pitkään kun en jaksanut nousta ylös. 
Hetki sitten raahauduin pystyasentoon ja keitin kahvia termospullollisen. Nyt mietin että mitäs sitten tänään. En oikeastaan tiedä tämän päivän suunnitelmista varmasti kuin yhden osan: haen Janin kotiin ennen puolta päivää. Olettamuksena on sitten se että Oton isä ja pari muuta tyyppiä tulisivat kahville. Siitä vain, onpahan ainakin ei-turha syy kokeilla uutta luomiväripalettia! Ja pukeutua kivasti. Sellaista kun en tee ellen ole lähdössä jonnekin tai jossei ketään ole tulossa käymään. En siis meikkaa turhaan, saa ihokin levätä välillä. 


Tavanomaisen nettisivustokierroksen tein jo, joten mitäs nyt. Olen yksin Tarun kanssa hereillä, joten ompeleminen ei tule kysymykseen sillä Taru on aina ihan hulluna juuri siihen tavaraan mikä minulla sattuu olemaan käsissäni. Kaikki pitäisi napata itselle. Kankaat kun joudun leikkelemään lattialla, niin Taru konttaa ihan varmasti siihen päälle ja alkaa sorkkia. Toinen auttaisi äitiä. :) Suloista, joskin taattu hermojen menetys on tiedossa jossain vaiheessa sellaisissa touhuissa jos oikeasti koittaa saada jotain aikaan. 

En keksi enää edes mitään turhaa tekstiä. Jo ovat maailmankirjat sekaisin. Kantaaottavia asioita voisin kirjoittaa, mutta se vaatii tällä hetkellä liikaa aivoja ja sormimotoriikkaa mitä minulla ei nyt juurikaan ole. Jätetään ne myöhemmäksi. 


Jospa sitten menisin kuolaamaan taas erinäisten nettikauppojen sivustoille. Jos vaikka saisi inspiraatiota.

Kysymys: Tietääkö kukaan mistä saa tilattua/ostettua vihreää/vihreänsävyistä huulipunaa?

3 kommenttia:

Camilla kirjoitti...

Veikkaan, että sellaisen ihan vain huulille tarkoitettua vihreää on vaikea löytää, mutta tee niin kuin tämä ruotsalainen kaunotar ja tilaa ensin mineraalipigmenttejä (MAD Minerals on ainakin hyvä, samoin Pure Lux, itte oon niistä lafkoista tilannu) ja värkkää niillä. ;) Linkki on tuossa ja teksti myös englanniksi: http://killercolours.blogg.se/2009/july/who-said-that-lips-should-be-red.html#comment

Tuulenpuu kirjoitti...

"Jospa sitten menisin kuolaamaan taas erinäisten nettikauppojen sivustoille. Jos vaikka saisi inspiraatiota."

Luin että meet kuolemaan nettikauppojen sivustoille. Mutta niinhän saattaakin käydä kun löydät jotain mitä et voi ostaa. :)

Raahaudun varmaan kohta silakkamarkkinoille. Päivitin blogiani.

Aconitum kirjoitti...

Äsh.. tämä tulee varmaan vähän myöhään, mutta Helsingissä Kampin keskuksen Morticia-kaupassa muistan nähneeni vihreää huulipunaa.